Bu 3 aylık, 6 aylık paketler bayağıdır var hocam. 4-5 yıldır yazlığımda kullanıyordum bu yıl TurkNet'e geçtim yazlıkta.
Arşiv'e baktığım zaman evet var mış ama ben dahil çoğumuzun haberi yoktu o zaman.

1 Temmuz port zammı sonrası bu paketler çıktı diye düşünmüştüm...

Klasik TT.

16 Mbps internet (ADSL/Hipernet) + Tivibu'ya bunları isteyen firma bunlar:

Screenshot_20250703_162303_Chrome.webp

O yüzden bayağıdır var olan bu aylık taahhüt olayında bunu yapmaları şaşırtmadı.

Bilinçli yükseltip, taahhüt adı altında düz fiyatından satma taktiğini yıllardır yapıyorlar. Bu arada Türk NET kendi altyapısı hariç küçük ISS'lerde devlet desteği var. Yani tasmalı bir rekabet mevcut ve açıkcası her türlü gelen hizmete göre küçük ISS'ler de Türk Telekom'un aldığı altyapı payından dolayı pahalı satıyorlar. Fiyat algımız bozulduğundan ufak ufak da geçiriyorlar.

Malum iktidar değişmediği sürece TT gibi kurumlardan hizmet beklemek hata olur. Hizmet anlayışı sadece seçim vaadinde kullanılmak olan, çözeceğiz dediği sorunları(AKK gibi) çözeceğini vaad ettiği ve seçildiği seçimden iki seçim sonra düzelten bir devletten hak, adalet, hizmet vb. beklemeyin. Koltuk için sorunlar, sorunlar sayesinde korkularla ayakta kalan bir iktidar yıkılmadığı sürece hiçbir sektör düzene girmez.