Yelleeror

Becerikli
Amazon'dan 9 taksit imkanıyla Amazon.com.tr
Bu monitörü alacağım ama Ebrar Bilgisayar satıcısı çok güven vermiyor açıkçası. Birkaç duyduğuma göre sizce sorun yaşar mıyım? Evde de çok duramıyorum iade falan da uğraşmak istemiyorum ama başka alacak yer de yok. 9 taksitle aklımda G5 OLED var. Samsung tarafında hiçbir fikrim yok. Sipariş edeceğim bugün açıkçası ama hangisini almalıyım? Ebrar Bilgisayar'a güvenmeli miyim bilmiyorum.

Yani güvenilir olup olmadığı ile ilgili yorum yapamam, alışveriş yapmadım, deneyimim yok bu firmayla alakalı ama Akakçe üzerinden baktığımda Dell'in yetkili satıcılarından birisi olduğunu görüyorum, ondan güvenilirdir diye düşünüyorum:
Dell.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'dan 9 taksit imkanıyla Amazon.com.tr
Bu monitörü alacağım ama ebrar bilgisayar satıcısı çok güven vermiyor açıkçası. Birkaç duyduğuma göre sizce sorun yaşar mıyım? Evde de çok duramıyorum iade falan da uğraşmak istemiyorum ama başka alacak yer de yok. 9 taksitle aklımda G5 OLED var. Samsung tarafında hiçbir fikrim yok. Sipariş edeceğim bugün açıkçası ama hangisini almalıyım? Ebrar Bilgisayar'a güvenmeli miyim bilmiyorum.

Bir sorun olursa Amazon kendi cebiden verip yinr halleder.

Bir sorun olursa Amazon kendi cebiden verip yinr halleder.

Hocam şu an sipariş ettım de ne oldu anlamadım taksıt yaptımmı hatırlamıyordum o yuzden telefona gelen arama onaylamasını reddettım bloke oldu hesap şu an onunla ugrasıyorum nerede yazıyor taksıt ımkanı ama şu an ıptal edımedi gozukmuyor. Ama parayı onaylamadım.