Eczacılık okunur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 157
  • Etiketler Etiketler
    okumak

OnePC

Uzman
Normalde Mimarlık okumak istiyordum ama konuşma problemim var. Akıcı konuşamıyorum, telefonla hiç konuşamıyorum. Abim de dedi ki Eczacılık oku, sana eczane açarız. Müşterilerle konuşan, satışları yapan birini koyarsın sen de oranın başında durursun dedi. Ben normalde İnşaat Sektöründe olmak istiyordum ama karar veremedim.

Dükkan sorunu yok. Halihazırda kiraya verdiğimiz fazladan dükkanımız var. Merkezi konumda.

Sermaye sıkıntım da yok.

Konuşma problemim olduğu için Mimarlıkta zorlanır mıyım? Eczacılık okursam da Eczacılık Bölümü zor mudur?

Göründüğü kadar kolay bir bölüm değil o kadar çok görünmez batık var ki artık yavaş yavaş bir mantığı kalmamaya başladı. Hep söylemişimdir etrafındaki dükkanları bilmiyorsan bir yola girip dümdüz yürü çok kısa sürede bir tane eczaneye denk geleceksin. Konuşma problemini zaman içerisinde başka yollarla da çözebilirsin mesela yolda yürürken farklı zamanlarda farklı insanlara saati sorarak başlayabilirsin, basit ama etkili olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…