Yiğidowski

Üstün
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Aslında limit el kitabı öneriyor çoğu kişi ama onda normal konularda var bana sadece yazar eser bilgisi olan kitap lazım. Rüştü hocanın kamp kitabında var ama karışık sadece yazar eser olsun istiyorum. Bu nasıldır? Başka öneriniz var mı?

Ya da bu.

Dostum al birini başla ve çatır çatır ezberle hepsini. Edebiyat çok zevklidir çok. 23 doğru 1 yanlış yapmıştım zamanında. 5 dakika almadı soruları çözmem. Zor sormuyorlar zaten. İşin özü ezberleyeceksin. Not tut kesinlikle. Sıra sıra git. Her gün tekrar et. Evin içinde kendi kendine sesli konuşarak hem de. İstersen kodla. Edebiyat muhteşem bir derstir.

Dostum al birini başla ve çatır çatır ezberle hepsini. Edebiyat çok zevklidir çok. 23 doğru 1 yanlış yapmıştım zamanında. 5 dakika almadı soruları çözmem. Zor sormuyorlar zaten. İşin özü ezberleyeceksin. Not tut kesinlikle. Sıra sıra git. Her gün tekrar et. Evin içinde kendi kendine sesli konuşarak hem de. İstersen kodla. Edebiyat muhteşem bir derstir.

Gözüm korkuyor 1000 tane falan eser bilmem ezberlemem gerek bir sürü yazar. İçeriklerini uzun uzun ezberlemem lazım. Günde kaç saat çalışmam gerek sadece yazar eser için?

Gözüm korkuyor 1000 tane falan eser bilmem ezberlemem gerek bir sürü yazar. İçeriklerini uzun uzun ezberlemem lazım. Günde kaç saat çalışmam gerek sadece yazar eser için?

Korkma o kadar. Edebiyat kolay derstir. Sınava da daha var. Konu konu git dediğim gibi. Günlük şu kadar saat çalış diyemeyeceğim o senin bileceğin iş. Ama eserleri ezberlemek zor değil. Zaten tuhaf tuhaf eser isimleri var. Unutmuyorsun.

Korkma o kadar. Edebiyat kolay derstir. Sınava da daha var. Konu konu git dediğim gibi. Günlük şu kadar saat çalış diyemeyeceğim o senin bileceğin iş. Ama eserleri ezberlemek zor değil. Zaten tuhaf tuhaf eser isimleri var. Unutmuyorsun.

Daha var ama edebiyat dışında AYT sosyal ve TYT Sosyal var. Şu an rüştü hocanın kampını izliyorum. Sence atıyorum divan edebiyatı'nın sadece özelliklerini ezberleyeyim diğer konuların falan. Kamp bitince sadece yazar eser mi çalışayım? Videoları izliyorum geç başladığım için günde 2 konu falan bitiriyorum. Konular bitince zaten tekrar notunu okuyup testini çözüyorum yorulmuş oluyorum yazar eser ezberlemek kafam almıyor. Sosyal dersleriyle daha boş zaman olur diye düşünüyorum.

Gerçekten çok soru soruyorum ve bazen mantıksız saçma sorular soruyorum ama kusura bakma kafam çok karışık ne yapacağım bilmiyorum.