Rapinoğlukasva
Gelişen
Rica ederim Anadolu tercih etmek istemedim ortalama bir mtal listene gidiyorum bu arada biyoloji hakkında bilgin varsa bir video atar mısın bana.
Bizim ki kolaydı canlıların ortak özellikleri ön plandaydı. Ben video izlemedim hoca nerelerin çıkacağını söyledi kitaptan. Kitaptan çalışmıştım hocam özür. Eğer kimyaya girmediyseniz meschemy kimya harika.Rica ederim Anadolu tercih etmek istemedim ortalama bir mtal listene gidiyorum bu arada biyoloji hakkında bilgin varsa bir video atar mısın bana.
Memnun musunuz meslek lisesinden?Rica ederim Anadolu tercih etmek istemedim ortalama bir mtal listene gidiyorum bu arada biyoloji hakkında bilgin varsa bir video atar mısın bana.
Bizim ki kolaydı canlıların ortak özellikleri ön plandaydı. Ben video izlemedim hoca nerelerin çıkacağını söyledi kitaptan. Kitaptan çalışmıştım hocam özür. Eğer kimyaya girmediyseniz meschemy kimya harika.
Evet harika hocaymış.Önemli değil evet bugün kimya yazılısı vardı bahsettiğiniz kanala dün bakmıştım genel tekrar videosuna gerçekten harika hiçbir soru kaçırmadım.
Ne gibi olaylar hocam?Genel olarak pek bir sıkıntım yok memnunum ya bazen tatsız olaylar yaşanıyor ama haricinde gayet güzel.
Kendini beğenen, kız peşinde ve sert olduğunu sanan 2-3 tip var harici iyi.Sınıfta kendini kabadayı zanneden bir eleman var sıkıntı çıkarıyor arada sınıfta sert tipler olduğu için biraz düzeldi sizin okul nasıl bu arada.
Kendini beğenen, kız peşinde ve sert olduğunu sanan 2-3 tip var harici iyi.
Aynen öyle.Her okulda olur böyle tipler aldırış etmemek gerek.