brayn98

Uzman
Merhaba kolay gelsin. Chrome Manifest V2 kaldırdığı için Edge'e geçtim lakin homepagelocation ayarlayamıyorum. Ne Regedit'le ne manuel. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Edge'i açın.
  • Sağ üstteki üç noktaya tıklayın.
  • Çıkan listeden ayarlara girin.
  • Solda "Başlangıç, giriş ve yeni sekme sayfası" butonuna tıklayın.
  • Çıkan sayfada üstte "Başlangıç sırasında" şeklinde bir yer var. Orada "Özel siteleri aç" tuşuna tıklayın.
  • Sağda site ekle tuşu belirecek. Ona tıklayıp "www.google.com.tr" yazın ve ekleyin.
  • Ardından hemen aşağıda "Giriş düğmesi" bölgesinde "Özel siteyi ayarla" seçeneğini işaretledikten sonra yine çıkan yere "www.google.com.tr" adresini yazın.

Böylelikle hem açılış sayfanız hem de ana sayfa butonunuz Google olmuş olur. Dilerseniz tabii başka bir websitenin adresini de yazabilirsiniz.

• Edge'i açın.
  • Sağ üstteki üç noktaya tıklayın.
  • Çıkan listeden ayarlara girin.
  • Solda "başlangıç, giriş ve yeni sekme sayfası" butonuna tıklayın.
  • Çıkan sayfada üstte "başlangıç sırasında" şeklinde bir yer var. Orada "özel siteleri aç" tuşuna tıklayın.
  • Sağda site ekle tuşu belirecek. Ona tıklayıp "www.google.com.tr" yazın ve ekleyin.
  • Ardından hemen aşağıda "giriş düğmesi" bölgesinde "özel siteyi ayarla" seçeneğini işaretledikten sonra yine çıkan yere "www.google.com.tr" adresini yazın.

Böylelikle hem açılış sayfanız hem de ana sayfa butonunuz Google olmuş olur. Dilerseniz tabii başka bir web sitenin adresini de yazabilirsiniz.

1755718615392.webp

Beyefendi sıkıntı şurada, şu şekilde yazdığım zaman kaydedemiyorum. Sürekli sıfırlanıyor orası.

Eğer ekleye basmanıza rağmen sıfırlanıyorsa ayarlarda "Microsoft Edge Hakkında" kısmından güncelleştirmeleri kontrol edin. Yeni bir sürüm varsa indirip tekrar deneyin.

Bu da olmazsa solda bulunan "Ayarları sıfırla" ile varsayılan ayarlara geri dönün. Ardından tekrar deneyin.

Eğer ekleye basmanıza rağmen sıfırlanıyorsa ayarlarda "Microsoft Edge hakkında" kısmından güncelleştirmeleri kontrol edin. Yeni bir sürüm varsa indirip tekrar deneyin.

Bu da olmazsa solda bulunan "ayarları sıfırla" ile varsayılan ayarlara geri dönün. Ardından tekrar deneyin.

Kaydet seçeneği çıkmıyor.