11100

Becerikli
Merhaba bir işimden dolayı birkaç dakikalığına Dark Reader'i kaldırmam gerekti(normalde ayarlarından devre dışı bırakırdım ama o an aklıma gelmedi. Sonradan işim bittikten sonra uygulamayı Edge'e tekrar eklemek istediğimde uzantı ekleniyor ama bozuk deyip çalışmıyordu.onara basınca da hata verip onarmıyordu.bende biraz araştırıp Dark mode uzantısını buldum.onu denedim ama Dark Reader da iyi çalışan bazı sitelerde saçma sapan görüntüde bozulmalar oluyordu (ismi neyse artık). Sitede anlamsızca arka planda farklı renkte şekiller çıkıyor veya yazılar alakasız renklerle gözüküyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark Reader'i GitHub üzerinden indirin. Daha sonra uzantilar bölümünden geliştirici modunu aktif edin. Ardından paketlenmemiş öge yükle kısmından yükleyin. Ben bu şekilde hala kullanabiliyorum. Gelen kapatılma uyarılarını da etkinleştir deyip geçebilirsiniz.

Dark reader alternatifi yok varsa da ben de bulamadım.

Dark Reader'i GitHub üzerinden indirin. Daha sonra uzantilar bölümünden geliştirici modunu aktif edin. Ardından paketlenmemiş öge yükle kısmından yükleyin. Ben bu şekilde hala kullanabiliyorum. Gelen kapatılma uyarılarını da etkinleştir deyip geçebilirsiniz.

Dark Reader alternatifi yok varsa da ben de bulamadım.

Oldu hocam şu anlık teşekkürler. Uzantılar kısmında bir sorun var gibi gözüküyor hatalar seçeneğine bastım sonra tümünü temizle dedim. Yine bir sorun var gibi görünüyor. Ama şu an beni etkileyen sorun yok.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-07 154713.webp
    Ekran görüntüsü 2025-04-07 154713.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 74
  • Ekran görüntüsü 2025-04-07 154748.webp
    Ekran görüntüsü 2025-04-07 154748.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 70