Mesela diziyi tam ekran yapacağım ama sekmeleri, görev çubuğunu görebileyim. Sadece bu ekran tam ekran olsun istiyorum. Nasıl yaparım?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Mesela YT de falan nasıl yapabilirim?
Ne alaka bilmiyorum ama Volume Master ile sekmenin sesini aç-kıs gibi bir şey yapıp, tam ekran simgesine basınca sadece sekmede tam ekran oluyor. Dizi sitesinde olmadı ama Kick, YT gibi yerlere işe yaradı.
Ne alaka bilmiyorum ama Volume Master ile sekmenin sesini aç-kıs gibi bir şey yapıp, tam ekran simgesine basınca sadece sekmede tam ekran oluyor. Dizi sitesinde olmadı ama Kick, YT gibi yerlere işe yaradı.
- Makaleler
- 9
Zoom özelliği ile video'yu yakınlaştır.
Öyle istemiyorum.
F11.Eki Görüntüle 17177
Mesela diziyi tam ekran yapacağım ama sekmeleri, görev çubuğunu görebileyim. Sadece bu ekran tam ekran olsun istiyorum. Nasıl yaparım?
Yazdığımı anlamadınız galiba.
Sekmeleri bilmiyorum ama görev çubuğunu görebilmek için Win+B veya Win+T yapabilirsiniz tam ekranda iken.
Yine istediğim gibi değil maalesef.
İzlediğin siteye girdim. Sitedeki oynatıcının PiP(resim içinde resim) ayarı yok ve çift sağ tıklamayı engellemiş. Google'un PiP uzantısı ile sitedeki oynatıcıyı açılır pencerede açtım. Büyüterek kullanabilirsin ama Edge'in açılır penceresi belirli bir boyutun üstüne çıkamıyor.
chromewebstore.google.com
Opera GX'in açılır penceresinde sınır yok diye hatırlıyorum. Ayrıca açılır pencereye izin veren siteleri bulsan daha iyi olur. PiP uzantısı her zaman çalışmıyor.
PiP bu arada tüm pencerelerin önüne geçer.
Picture-in-Picture Extension (by Google) - Chrome Web Store
Watch video using Picture-in-Picture
Opera GX'in açılır penceresinde sınır yok diye hatırlıyorum. Ayrıca açılır pencereye izin veren siteleri bulsan daha iyi olur. PiP uzantısı her zaman çalışmıyor.
PiP bu arada tüm pencerelerin önüne geçer.
- Makaleler
- 7
@alperen
Tam olarak istediğin şeye ulaşmak için senin için basit bir konsol komutu yazacaktım fakat site DevTools'u (F12 menüsünü) açmayı engellemiş. Başka bir sitede denemek istersen site ismini söylersen yardımcı olayım.
Bir tek bu sitede bulabildim maalesef.
- Makaleler
- 7
O zaman Stremio uygulamasını öneriyorum. Torrent üzerinden stream ederek altyazılı ve kaliteli bir şekilde izleyebilirsin. Çöp sitelerle uğraşma.