İtachi Uchiha
Yetkin
Sık kullanılanlar çubuğuna "Yeni sekme grubu oluşturun" adında sekme eklendi. Daha önceden yoktu. Bugün açınca fark ettim. Nasıl kaldırabilirim?
edge://settings/appearance/tabsedge://settings/appearance/toolbarBunların alakası yok. Ayarlardan kapatılmıyor.edge://settings/appearance/tabs
Bunu adres çubuğuna yazın. Sekme eylemleri menüsünü göster ayarını kapatın.
edge://settings/appearance/toolbar
Alternatif olarak eğer burada sekme grubu oluşturma ile ilgili bir şey açıksa kapatmayı deneyebilirsiniz.
edge://flags yazın. Gelen ekrandaki arama yerine "tab groups" yazıp, gelen ayarı disabled yapmayı deneyin.Adres çubuğunaedge://flagsyazın. Gelen ekrandaki arama yerine "Tab groups" yazıp, gelen ayarı disabled yapmayı deneyin.
Mesajı düzenledim hocam. Yanlış hatırlıyormuşum.
Bunlar işe yaramıyor. Eklenti açıklamasında da alakasız olduğu görülüyor. Eklenti otomatik oluşturulan sekme gruplarını kapatıyor.Adres çubuğunaBu renk ayarlama ayarını kapatıyormuş. Yanlış hatırlamışım.edge://flagsyazın. Gelen ekrandaki arama yerine "tab groups" yazıp, gelen ayarı disabled yapmayı deneyin.
Şu eklenteyi deneyin. Başka bir şey gelmiyor aklıma.
Reddit'te paylaşılmıştı bu. Başka bir şey gelmiyor aklıma.Bunlar işe yaramıyor. Eklenti açıklamasında da alakasız olduğu görülüyor. Eklenti otomatik oluşturulan sekme gruplarını kapatıyor.
Bu özellik yeni güncellemeyle geldi sanırım. Banada biraz önce geldi. Çözümü bulabildiniz mi?Sık kullanılanlar çubuğuna "Yeni sekme grubu oluşturun" adında sekme eklendi. Daha önceden yoktu. Bugün açınca fark ettim. Nasıl kaldırabilirim?
Eki Görüntüle 166117