Konuda linki paylaşılan olayla ilgili ön açıklama olarak bunu buldum.
İki açıklama varmış zaten. Birisi ilk açıklama, diğeri ise öldükten hemen sonra anladığım kadarıyla.
Jahrein'in dediği üzere kadın önce gofundme açıyor. Bağış barı dolmasına rağmen bağış almaya devam ediyor. Sonrasında hastalığıyla ilgili paylaştığı doktor raporları vs. neyin varsa siliyor, kaldırıyor. Paylaştığı raporlara çelişik bir şekilde antidepresan kullandığını söylüyor. Bu açtığı ilk bağış kampanyası değilmiş. Daha önce telefon almak adına bir kampanya açmış ve o parayla telefon almamış, borsada yatırım yapmış. Bağış kampanyasını birlikte yürüttüğü söylenen gökçe pehlivanoğlu adlı kişi hakkında ise daha önce kanser kedisi için 7000 sterlin civarında bağış toplayıp tatile gittiği iddiaları var.
Bu yukarıda söylediklerim Jahrein'in konuyla ilgili iddialarıymış. Ben kendim konuyu çok ağırlıklı bulmadığım için açık kaynakları tarayıp doğrulamadım. Uğraşmak isteyen arkadaşlar varsa iddialar bunlardır ve internette hiçbir şey kaybolmaz. Arayıp bulup kendi argümanınızı güçlendirebilirsiniz. Saygılar, sevgiler.