Efe Aydal, Evre Başak Clarke'ın ölümüyle ilgili Jahrein'e sert tepki gösterdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 16055
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 144
  • Etiketler Etiketler
    jahrein tepki
Makaleler
66
Efe Aydal:

"Jahrein'in düşmanı olan Kazıklı Maria diye bir kadın, 'Evre Başak Clarke diye bir kız var, bu kız kanser. Onun masrafları için para topluyoruz' diyor. Jahrein de 'yalan söylüyorlar' diyor. Bu kız maalesef kanserden ölüyor.

Öldüğü zaman Jahrein'in yapması gereken tek şey geri adım atmak. 'Özür dilerim. Biz öyle sandık' demesi lazımdı. Ancak geri adım atarsa çok büyük patlayacağını biliyordu. Ondan sonra bir tweet servis ettiler. Servis ettikleri tweet'te Evre'nin neye cevap verdiği gözükmüyor. Cevap olarak da 'Benim bu konuda kimseye güvenim yok. Özellikle de Türklere' diyor. Evre'ye cevap olarak 'Peki o zaman çözüm ne olmalı?' deniliyor, Evre de 'Bilmiyorum, holokost herhalde' diyor ve gülücük atıyor. Bunu 'Bu kız, Türkiye'de holokost yapmak istiyor' diye servis ediyorlar. Bu olayın sonucunda bu kız ölmüş olmasına rağmen ailesine binlerce kişi tarafından sabun fotoğrafı yollanıyor.

Ben bu olayı görünce kan beynime sıçradı. Bu adamlar kendi itibarları rezil olmasın diye böyle bir yola başvurdular. Bu gerçekten şeytan işi. Cemre Demirel'in yapmış olduğu olay, bu adamların yapmış olduğu şeytani kötülükten çok daha hafif bir olaydır. İstediğiniz kadar itiraz edin, hiç umurumda değil."

Şeklinde bir açıklama yapmış. Siz ne düşünüyorsunuz?

Sürekli insanların anasına küfür edip hedef gösterdikten sonra yaptığı şaşırtıcı gelmedi. Kendi ayağına sıkmaya devam etsin. İlk tanıdığımda sevdiğim ama zaman geçtikçe iyice çok nefret ettiğim birine dönüştü.

Jahrerin, Efe Aydal falan izlemediğim ve YT'emde çıktığı zaman 'ilgilenmiyorum' dediğim için çok huzurluyum.

Efe Aydal ya haklıdır ya da haklı çıkacaktır efsanesi şu ana kadar ıskalamadı

Jahrein eskiden de böyle bir dal parçası mıydı bilmiyorum ama son yıllarda bizim mahalledeki adama döndü. Etrafındaki herkes şakşakçı, olmayanları da elinden geldiğince uzaklaştırdı. İlginç.

Dramasızdım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Efe aydi yine geç Update almış. Neyse, efendim şimdi ben bu konu hakkında mayıs ayında konuşmuşum. Tekrardan kendimi yormayıp kendi mesajımı alıntılayacağım.

Mevzu Evre'nin radikal Türkiye görüşünden dolayı patlayan mesele değil mi?

Saçma sapan dramalar aslında Jaho sadece oyun oynasa daha fazla kitlesi olur ama drama açlığı var, girmezse rahat edemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…