Glade

Üstün
Makaleler
3

Yakın zamanda yaptığı paylaşımlarla Türk halkını kötülemişti.

Dünya'dan bir Türk düşmanı daha eksilmiş oldu.

Son düzenleme:
Bazı iddialara göre cok büyük paraları bağış toplamış. İddiaları kendiniz aratıp gorebilirisiniz, hatta sanırsam su kader omrum kaldı bu kadar ömrüm kaldı diye diye neler toplanmis yani iddialar bunlar. Sonradan kaldırmış bazi postlari. Ayrica Türk milletine ettigi onca olumsuz laf da var, iddialar bir yana bunlar direkt paylaşım yani herkese açık olarak gorebildigimiz paylaşımlar.

Bizim millete annen ölecek yardım et desen etmez, tanımadığı insanlara binlerce lira gonderir. Rahmet de dilemiyorum, üzülmüyorum da. Babamı çocuk yaşta kaybettim, teyzem geçen kanserden öldü yani boyle garip garip tanımadığım insanlara niye üzüleyim ki? Şu kadin uzerinden ne duyar kastilar Allah askina ya. Sanki dünyanın en yardımsever insani falan öldü...

Batılı insanlara (hic kötülük yapmıyorlar sanki) sevgi, Türklere gelince soykırım isteniyor.

(Görseller X uygulamasından).

1000256597.webp

X8808.webp

Son düzenleme:
Son yıllarda arada bir karşıma çıktığı için durumunu biliyordum.
Bu yüzden iddialar ilk çıktığı zaman dolandırıcı olabileceği ihtimaline hiç inanmadım.
Kendisine dolandırıcı diye demediğini bırakmayan, linç eden insanlar vefat haberi çıktığında ne düşünmüştür acaba.

Dolandırıcı olmasa da doktorundan terminal durumunu öğrendiği zaman son anda kampanyasının noktasını değiştirip saymadığı laf kalmayan milletten babası hayatta ve durumu iyi olan çocuğuna bir ömür yetecek para toplaması çok komik değil mi?

Bazı iddialara göre cok büyük paraları bağış toplamış. İddiaları kendiniz aratıp gorebilirisiniz, hatta sanırsam su kader omrum kaldı bu kadar ömrüm kaldı diye diye neler toplanmis yani iddialar bunlar. Sonradan kaldırmış bazi postlari. Ayrica Türk milletine ettigi onca olumsuz laf da var, iddialar bir yana bunlar direkt paylaşım yani herkese açık olarak gorebildigimiz paylaşımlar.

Bizim millete annen ölecek yardım et desen etmez, tanımadığı insanlara binlerce lira gonderir. Rahmet de dilemiyorum, üzülmüyorum da. Babamı çocuk yaşta kaybettim, teyzem geçen kanserden öldü yani boyle garip garip tanımadığım insanlara niye üzüleyim ki? Şu kadin uzerinden ne duyar kastilar Allah askina ya. Sanki dünyanın en yardımsever insani falan öldü...

Batılı insanlara (hic kötülük yapmıyorlar sanki) sevgi, Türklere gelince soykırım isteniyor.

Eki Görüntüle 177365
Son yıllarda arada bir karşıma çıktığı için durumunu biliyordum.
Bu yüzden iddialar ilk çıktığı zaman dolandırıcı olabileceği ihtimaline hiç inanmadım.
Kendisine dolandırıcı diye demediğini bırakmayan, linç eden insanlar vefat haberi çıktığında ne düşünmüştür acaba.

Dolandırıcı olmasa da doktorundan terminal durumunu öğrendiği zaman son anda kampanyasının noktasını değiştirip saymadığı laf kalmayan milletten babası hayatta ve durumu iyi olan çocuğuna bir ömür yetecek para toplaması çok komik değil mi?
Çok doğru söylüyorsunuz, kendi ülkesini kötüleyen kalleş insanlar gibi aynı. Dolandırıcı olduğu haberleri okuduğumda çok şaşırdım. Türk milletine laf etmesi bile insanı kinlendiriyor. -1 Türk düşmanı

vefat haberi çıktığında ne düşünmüştür acaba.

Gordugum diğer onlarca vefat haberi gibi görüp gectim. Birgün en yakınların bile ölecek, ölüyor da. Twitter kişilikleri kim, onlarla nasil duygusal bağım olabilir?

Düşkün birisi mi, yardımseverligi ya da insanlığa kattığı onemli şeylerle mi tanınıyor? Kimler öldü bu gezegende.

Soykırım demesi işin ***unu çıkarmış. Öte yandan diğer dedikleri genel olarak Türklerin Türklerle her gün dediği laflar, asıl sorunun hırtlar olduğunu bilmeden.

İyi ki gebermiş hiç üzülmedim. Varsa taksiratı Allah karşı tarafta misliyle burnundan süründüre süründüre ödetsin. Vatan, millet, Türk sağ olsun 🇹🇷

Anladığım kadarıyla, geçenlerde tahtalıköye intikâl eden abe kafasında bir organizmaymış. Herhangi bir duygu durumuna sokmadı beni şahsen.