Detaylar
Kim cevapladı?Epoca
Uzman
Şahsen bana da çok vermiyor ama kadıköy şubesinin yorumları iyi, tek sorun güncel değiller. Fiyat olarak da kendi sitesinde gerçekten baya uygun, ha ben alırsam mağazadan gidip alacağım ama bilemedim.Böyle dükkanlar bana güven vermiyor, alacağın şey çok pahalı değil ise pek üstünde durmana gerek yok bence.
Eki Görüntüle 81951
10031
Becerikli
- Makaleler
- 1
Emintaş iş merkezinde bir abimiz işletiyor, daha önce de laptop açıcıları, tornavida setleri falan alıyordum. Bir sorun yaşamadım güvenilir biri olduğunu düşünüyorum, fiziksel olarak onlarca kez gittiğim bir dükkan.
O çevrede de tanınan bir esnaf zaten.
Epoca
Uzman
Kendi internet sitelerindeki fiyatlar eğer güncel ise ilk iş oraya gidip satın alacağım valla. Siteleri de fazlasıyla profesyonelmiş.Emintaş iş merkezinde bir abimiz işletiyor, daha önce de laptop açıcıları, tornavida setleri falan alıyordum. Bir sorun yaşamadım güvenilir biri olduğunu düşünüyorum, fiziksel olarak onlarca kez gittiğim bir dükkan.
10031
Becerikli
- Makaleler
- 1
Kendi internet sitelerindeki fiyatlar eğer güncel ise ilk iş oraya gidip satın alacağım vallahi. Siteleri de fazlasıyla profesyonelmiş.
Fiziksel gidip de görebilirsin, rıhtımda ki emintaş iş merkezinin en üst katında.