EfiksBilişim güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Epoca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 144
  • Etiketler Etiketler
    güvenilir

Epoca

Uzman
Bu siteden/markadan alışveriş yapan oldu mu? Termal Putty satın alacağım ama mağazaya dair pek bir yoruma ulaşmak mümkün değil.

Böyle dükkanlar bana güven vermiyor, alacağın şey çok pahalı değil ise pek üstünde durmana gerek yok bence.

Böyle dükkanlar bana güven vermiyor, alacağın şey çok pahalı değil ise pek üstünde durmana gerek yok bence.

Eki Görüntüle 81951
Şahsen bana da çok vermiyor ama kadıköy şubesinin yorumları iyi, tek sorun güncel değiller. Fiyat olarak da kendi sitesinde gerçekten baya uygun, ha ben alırsam mağazadan gidip alacağım ama bilemedim.

Emintaş iş merkezinde bir abimiz işletiyor, daha önce de laptop açıcıları, tornavida setleri falan alıyordum. Bir sorun yaşamadım güvenilir biri olduğunu düşünüyorum, fiziksel olarak onlarca kez gittiğim bir dükkan.

O çevrede de tanınan bir esnaf zaten.

Kendi internet sitelerindeki fiyatlar eğer güncel ise ilk iş oraya gidip satın alacağım valla. Siteleri de fazlasıyla profesyonelmiş.

Kendi internet sitelerindeki fiyatlar eğer güncel ise ilk iş oraya gidip satın alacağım vallahi. Siteleri de fazlasıyla profesyonelmiş.

Fiziksel gidip de görebilirsin, rıhtımda ki emintaş iş merkezinin en üst katında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…