Ben de "Laptop kullanıcılarına destek veremiyoruz" diyordu ama bi ara yeniden deneyim.Hocam laptop desteği var zaten. Ben laptoptan oynuyorum oyunu. Steam'den indirdim.
Detaylar
Kim cevapladı?Pcman80
Üstün
28 GB neeee.Oyuna giremeyenler için yenilikleri yazıyorum.
Fark ettiğim yenilikler, değişiklikler bunlar. Sizin de bildiğiniz bir şey varsa yazabilirsiniz.
- Görevler ana ekrana taşınmış.
- Takımım arayüzü güncellenmiş. Oyun planı, oyuncular, formalar, menajerler, özel stadyum şeklinde menüler halinde.
- Özel stadyum yapma özelliği eklenmiş.
- Sözleşmeler bölümü eklenmiş. Bu bölümde özel oyuncu listesi, paketler, özelleştirilebilir öğeler, standart oyuncu, standart oyuncu biletleri, standart menajerler bölümleri eklenmiş.
- Paket açtığınızda gelen animasyon değiştirilmiş.
- Ücretsiz Lionel Messi show time kartı veriliyor.
- Maç bölümü arayüzü biraz değiştirilmiş. Ligim bölümünün resmine Galatasaray'ın şampiyonluk resmi eklenmiş.
- Ligdeki takımlar yenilenmiş. Galatasaray'ın 5. yıldızı eklenmiş. Tabii yeni formalarda eklenmiş.
- Formalar menüsü değiştirilmiş.
- 125 TL'ye alınan Mourinho set eklenmiş. Bu sette 150 eFootball parası, çift güçlendiricili menajer Jose Mourinho, Heung-Min Son ve Memphis Depay kartı bulunmakta.
- Akademi bölümü eklenmiş. Bu bölümde beceri artışı, antrenman ve komut listesi bölümleri bulunmakta.
- Ekstra menüsü eklenmiş. Bu bölümde oyun ayarları, kullanıcı bilgileri, yardım, destek ve oyuncu profili bulunmakta.
- eFootball Stadium görünümü yenilenmiş.
- Maçtan önce oyuncuların fotoğraf çekerken, tokalaşırken animasyonları eklenmiş.
- Oyun mekaniğinin çok geliştirilmiş olduğunu söyleyemem. Grafikler biraz iyileştirilmiş. Bir de hareketli reklam tabelaları eklenmiş.
- Gösteri maçında eskiden Old Trafford, Giuseppe Meazza Stadium gibi statları seçebiliyorduk. Fakat bunlar kaldırılmış. Şu an sadece eFootball Stadium seçilebiliyor.
Hocam her Perşembe güncelleme geliyor. Alışmanız lazım. Ayda yılda bir büyük güncelleme getiriyorlar. Oyuna yeni başladıysanız bunu demeniz normal![]()
Analig Lig, edit mod falan olmadığı sürece bir anlamı yok yeni sürümün. Zaten 1.5GB'mış, bir halt yapmamışlar demek ki.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-