TRSancakTR

Yetkin
Merhaba, eFootball hesabı kasıyorum. Hesabı kastıktan sonra satmak istiyorum. Nereden satabilirim? Arkadaşım Instagram storysine hesabının kadrosunun resmini koyuyor ve alan kişiler oluyor. Ama ben storyme koyup satmaya çalışsam eminim kimse almaz. Bir ben satamıyorum. İtemsatış gibi sitelerede T.C. Vermeye güvenmiyorum. Nereden satabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtemSatış'ta satın. Ben 2 yıldır orada satış yapıyorum, hiçbir sorun çıkmadı. T.C. bilgileriniz KVKK'ya uygun, güvenli ve şifreli bir şekilde saklanıyor zaten. Çalınma, yayılma gibi bir durum olmaz.

Satış yapabileceğiniz en güvenli platform İtemSatış hatta. Hem alıcıyken, hem satıcıyken hiçbir sorununuz olmaz. Aldığınız veya sattığınız bir şeyde problem olduğunda direkt ilgileniyorlar.

Zaten Türkiye'de yaşayan herkesin tüm bilgileri internette herkese açık şekilde var. Neden bahsettiğimi anlamışsınızdır.

Merhaba, eFootball hesabı kasıyorum. Hesabı kastıktan sonra satmak istiyorum. Nereden satabilirim? Arkadaşım Instagram storysine hesabının kadrosunun resmini koyuyor ve alan kişiler oluyor. Ama ben storyme koyup satmaya çalışsam eminim kimse almaz. Bir ben satamıyorum. İtemsatış gibi sitelerede T.C. Vermeye güvenmiyorum. Nereden satabilirim?
facebook kullanıyormusun