eFootball'da oyuncu mu önemli oyuncunun derecesi mi?

573

Uzman
Merhaba, eFootball'da kadrom halihazırda bu şekilde:

Yedeklerim ve kadro dışı yedeklerim ise bu şekilde:

Diyelim ki bendeki Gareth Bale'i, SF ye Isak yerine aldım, daha mı güçlü olur yoksa üstündeki sayıdan dolayı daha mı güçsüz olur? Ayrıca Gareth Bale gibi arkası yeşil olan kadro dışı yedeklerimi ana kadromda nasıl değerlendirebilirim?

@Quezzy @Ricardo Quaresma

Son düzenleme:
Oyuncuların derecesi önemlidir. Derecelerini yüksek tutmanız lazım. Derecesi ve özellikleri düşük olduğunda, tek başına bir anlamı yok. Bir de oyun tarzı önemli. Oyuncuların seçtiğiniz oyun tarzında güzel oynayabilmesi lazım, ki hemen hemen her oyuncuya oyun tarzı fark etmiyor zaten.

Eki Görüntüle 166563

Kadroyu deneme amaçlı bu hale getidim ileride dereceleri artacağından daha iyi olma ihtimali var mıdır?
Bu kadro iyi hocam oynadıkça zaten etkinliklerle promosyonlarla kadronuz gelişecek. Messi niye 96 rating onu çözemedim o 101 oluyor. Teknik direktörünüz en üst seviye değilse GP ile en üst seviye teknik direktörü alın ve messiyi otomatik basım ile güçlendirin 101 rating olması için. Diğer güçlendirilmemiş oyuncular için de aynısını yapın manuel yükseltmek yerine otomatik yükseltin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…