S Soretive Uzman Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 568 Çözümler 4 Beğeniler 822 6 Ocak 2026 #1 Bugün bir hesabıma para gönderirken 8.37 TL'yi görünce ayıktım olayı, direkt konu açacaktım fakat haber kanallarını bekledim. Enpara'nın müşteri sayısında yine bir hızlı artış olacak gibi.
Bugün bir hesabıma para gönderirken 8.37 TL'yi görünce ayıktım olayı, direkt konu açacaktım fakat haber kanallarını bekledim. Enpara'nın müşteri sayısında yine bir hızlı artış olacak gibi.
Hiroo Uzman Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 575 Beğeniler 329 6 Ocak 2026 #2 Nkolay'da ücret ödemiyorum, tavsiye ederim.
kaganaltug Yetkin Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 452 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 363 Yer Ankara 6 Ocak 2026 #3 Soretive dedi: Bugün bir hesabıma para gönderirken 8.37 TL'yi görünce ayıktım olayı, direkt konu açacaktım fakat haber kanallarını bekledim. Enpara'nın müşteri sayısında yine bir hızlı artış olacak gibi. Genişletmek için tıkla... Al işte, bir daha mı ezberleyeceğiz kafadan düşmek için? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2026
Soretive dedi: Bugün bir hesabıma para gönderirken 8.37 TL'yi görünce ayıktım olayı, direkt konu açacaktım fakat haber kanallarını bekledim. Enpara'nın müşteri sayısında yine bir hızlı artış olacak gibi. Genişletmek için tıkla... Al işte, bir daha mı ezberleyeceğiz kafadan düşmek için?
ReloadingData Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 675 Çözümler 15 Beğeniler 488 6 Ocak 2026 #4 Enpara adamdır.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 6 Ocak 2026 #5 Ziraat Süper Şube iyi ki olmuşum çünkü gene de artsa da biraz daha az ödeyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2026
lazye Üstün Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 1.462 Makaleler 1 Çözümler 14 Beğeniler 839 6 Ocak 2026 #6 Enpara takılın.
Falconpolat Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.124 Çözümler 9 Beğeniler 2.589 6 Ocak 2026 #7 Bankam havale ücretinden muaf tuttu beni, EFT ile de işim yok zaten. Tıpkı kart aidatları gibi bankaların en iyi para alma yöntemi.
Bankam havale ücretinden muaf tuttu beni, EFT ile de işim yok zaten. Tıpkı kart aidatları gibi bankaların en iyi para alma yöntemi.
D deniz745 Uzman Katılım 30 Eylül 2025 Mesajlar 1.137 Çözümler 1 Beğeniler 653 6 Ocak 2026 #8 Soretive dedi: Bugün bir hesabıma para gönderirken 8.37 TL'yi görünce ayıktım olayı, direkt konu açacaktım fakat haber kanallarını bekledim. Enpara'nın müşteri sayısında yine bir hızlı artış olacak gibi. Genişletmek için tıkla... Enpara'nın Tosla tarzı bir kartı var mı yoksa full kredi/banka mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2026
Soretive dedi: Bugün bir hesabıma para gönderirken 8.37 TL'yi görünce ayıktım olayı, direkt konu açacaktım fakat haber kanallarını bekledim. Enpara'nın müşteri sayısında yine bir hızlı artış olacak gibi. Genişletmek için tıkla... Enpara'nın Tosla tarzı bir kartı var mı yoksa full kredi/banka mı?
KS KS S Soretive Uzman Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 568 Çözümler 4 Beğeniler 822 6 Ocak 2026 #9 @kaganaltug, yeşil bankadan İş Bankası hesabıma atarken kafadan düşmüştüm yine. “Komisyon için yetersiz.” uyarısını görünce anladım maalesef. Bari tam yapsalar da küsuratla uğraşmasak. Enpara lobisindeyiz ama ATM sayısı az ya. Falconpolat dedi: Bankam havale ücretinden muaf tuttu beni, EFT ile de işim yok zaten. Tıpkı kart aidatları gibi bankaların en iyi para tırtıklama yöntemi. Genişletmek için tıkla... Hangi banka ve nasıl? deniz745 dedi: Enpara'nın Tosla tarzı bir kartı var mı yoksa full kredi/banka mı? Genişletmek için tıkla... Direkt banka olarak geçiyor.
@kaganaltug, yeşil bankadan İş Bankası hesabıma atarken kafadan düşmüştüm yine. “Komisyon için yetersiz.” uyarısını görünce anladım maalesef. Bari tam yapsalar da küsuratla uğraşmasak. Enpara lobisindeyiz ama ATM sayısı az ya. Falconpolat dedi: Bankam havale ücretinden muaf tuttu beni, EFT ile de işim yok zaten. Tıpkı kart aidatları gibi bankaların en iyi para tırtıklama yöntemi. Genişletmek için tıkla... Hangi banka ve nasıl? deniz745 dedi: Enpara'nın Tosla tarzı bir kartı var mı yoksa full kredi/banka mı? Genişletmek için tıkla... Direkt banka olarak geçiyor.
Falconpolat Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.124 Çözümler 9 Beğeniler 2.589 6 Ocak 2026 #10 Soretive dedi: Hangi banka ve nasıl? Genişletmek için tıkla... İş Bankası. Ben yapmadım, kendileri yapmış.
Soretive dedi: Hangi banka ve nasıl? Genişletmek için tıkla... İş Bankası. Ben yapmadım, kendileri yapmış.