Eğer Minecraft'a gerçekçi bir gözle bakarsanız Steve bir terörist sayılmaz mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 926
  • Etiketler Etiketler
    minecraft

1577

Uzman
Makaleler
2
Yağmalanan köyler, soyu tüketilen hayvanlar, hedefimiz aynı olmasına rağmen bize saldıran köylüler, köleleştirilen köylüler ve bir sürü şey daha...

O kadar terör estiriyoruz ki Enderman'lerin "Tanrı" figürü olan Ender Dragon'u bile öldürüyoruz ve böylece End'i serbest mi bırakıyoruz?

Bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konudaki düşüncelerim CS:GO takımlarına oyunda terörist var diye sponsor olmaktan korkan firmalar gibi konuşmuşsun hocam.

Yazdıklarının tam tersini de yapıyorsun. İstersen köye yerleş, surlar çek, köyü yağmacılardan kurtar. İstersen çiftlik kur. Ender Dragon olayı karışık. Bir ara Ender Dragon'un Enderman'leri köleleştirdiği teorisi bile vardı. Senin dediklerini farm kurarsan olur. Tabi farm da daha çok işimize geliyor

İki şeye çok gülüyorum bir Half Life teorileri ikincisi bu ve ikisinde de karakterimiz tek ses bile çıkartmıyor.

Averaj hayatta kalma deneyimi, çok felsefi bir şey değil.

İki şeye çok gülüyorum bir Half Life teorileri ikincisi bu ve ikisinde de karakterimiz tek ses bile çıkartmıyor.

Averaj hayatta kalma deneyimi, çok felsefi bir şey değil.
Zaten öyle sohbet amaçlı yazdım bunu, pek de kafama takılan bir şey değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu nasıl oynarsan öyle olur. İstersen köyleri yakıp ve TNT ile patlatıp soykırım yaparsın. İstersen de başka bir şey yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…