Aileyiz diyorsun paralari sen yiyorsun.
Aileyiz diyorsun paralari sen yiyorsun.
Common'u herkese verdiler, Vanilla'yı Java ile Bedrock aynı anda alınamadan önce(kısaca avro üzerinden alanlara) Java alanlara verdiler, 15th Anniversary galiba o zaman hesabı olan herkese verildi. Pan Bedrock oynayan herkese verilmişti, yakın zamanda Bedrock'taki pelerinleri Java'ya Java'daki pelerinleri Bedrock'a eklediklerinden Java'ya da geldi. Founder's pelerini buradaki en nadir pelerin muhtemelen. Onu da 2019'da şans eseri Bedrock oynarken almıştım(Minecon Live 2019 sırasında dağıtılmış). Sonra Java hesabıma da geldi.Hocam, bunları hiç görmemiştim. Etkinliklerde aldınız büyük ihtimalle.
O kadar edeceklerini sanmam. Burada nadir sayılabilecek tek pelerin Founder's.
Bende sadece Twitch Cape ve TikTok Cape (kodunu arkadastan aldim, ben kullanmiyorum) var. Adlarini hatirlamiyorum, affola.
O 15.yıl pelerini 2-3 yıl sonra 4lü rakamlara çıkar ben söyleyeyim.O kadar edeceklerini sanmam. Burada nadir sayılabilecek tek pelerin Founder's.
Binlerce belki yüz binlerce kişide var. Sanmıyorum.O 15.yıl pelerini 2-3 yıl sonra 4lü rakamlara çıkar ben söyleyeyim.
Çok gereksiz bir şey ya, bir de ekstradan para ile satılıyor. Premium almışım zaten, skin değiştirebiliyorken pelerin neden paralı olur?
Ooo Bedrock daha beter zaten.Mojang, her şeyden para koparmaya çalışıyor bence.(Özellikle Bedrock oynuyorsanız bilirsiniz market muhabbetini.)