Geraltın kılıcı
Üstün
TYT ve AYT'nin sayısal konularının bir kısmı çok uzun (özellikle kimyanın konuları). Bu sebepten ötürü bana bu konuları kısaca ama detaylıca özetlendirebilecek bir yapay zeka lazım. GPT bana yetersiz geliyor.
Hiçbir yapay zeka bu konuda başarıolı değil bence. ÖSYM bazen saçma sapan detaylardan soru sorabiliyor bence kısaca çalışmakı yerine detaylı çalışmak en iyisi. zaten sınava daha çok var.TYT ve AYT'nin sayısal konularının bir kısmı çok uzun (özellikle kimyanın konuları). Bu sebepten ötürü bana bu konuları kısaca ama detaylıca özetlendirebilecek bir yapay zeka lazım. GPT bana yetersiz geliyor.
Matematik, fizik gibi konunun nispeten ezberden ziyade tekrar gerektirdiği derslerde haklısınız. Fakat biyoloji, kimya gibi genel anlamıyla ezbere dayalı ve düşük puanlı derslerde bence mecburen yapılmalı.Hiçbir yapay zeka bu konuda başarıolı değil bence. ÖSYM bazen saçma sapan detaylardan soru sorabiliyor bence kısaca çalışmakı yerine detaylı çalışmak en iyisi. zaten sınava daha çok var.
GPT matematik kısmında gayet başarılı diye düşünüyorum. Şahsen kullanıyorum, karışık problemler için bile %90 doğru sonuç alıyorum.Matematik, fizik gibi konunun nispeten ezberden ziyade tekrar gerektirdiği derslerde haklısınız. Fakat biyoloji, kimya gibi genel anlamıyla ezbere dayalı ve düşük puanlı derslerde bence mecburen yapılmalı.