Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Stajyer doktorların da bulunduğu polikliniktir. 3. ve 4. Sınıf tıp öğrencilerine Stajyer doktor ünvanı verilir.Selamlar, Şehir Hastanesine yani Başakşehir Çam Sakura hastanesine Psikiyatri bölümünde randevu aldım ancak diğer randevulada "Eğitim poliklinidir." diye not geçmişler. Ne farkı vardır acaba normal poliklinikten?
Stajyer doktorların da bulunduğu polikliniktir. 3. ve 4. Sınıf tıp öğrencilerine Stajyer doktor ünvanı verilir.Selamlar, Şehir Hastanesine yani Başakşehir Çam Sakura hastanesine Psikiyatri bölümünde randevu aldım ancak diğer randevulada "Eğitim poliklinidir." diye not geçmişler. Ne farkı vardır acaba normal poliklinikten?
Stajyer doktorların da bulunduğu polikliniktir. 3. ve 4. Sınıf tıp öğrencilerine Stajyer doktor ünvanı verilir.
Anladım, tek farkı stajyer doktorlarda ekstra bulunuyor odada. Onlara da randevu alsam bir sorun olmaz benim için o zaman.Sanırım tıp öğrencileri de burada pratik eğitim alıyor hasta görüyor.
Yanlış anlamadım değil mi? Uzman doktorun yanında mı bulunuyor stajyer doktorlar veya direkt kendileri mi oluyor?
Son düzenleme: