Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

6825

Uzman
Selamlar, Şehir Hastanesine yani Başakşehir Çam Sakura hastanesine Psikiyatri bölümünde randevu aldım ancak diğer randevulada "Eğitim poliklinidir." diye not geçmişler. Ne farkı vardır acaba normal poliklinikten?

Son düzenleme:
Çözüm
Selamlar, Şehir Hastanesine yani Başakşehir Çam Sakura hastanesine Psikiyatri bölümünde randevu aldım ancak diğer randevulada "Eğitim poliklinidir." diye not geçmişler. Ne farkı vardır acaba normal poliklinikten?
Stajyer doktorların da bulunduğu polikliniktir. 3. ve 4. Sınıf tıp öğrencilerine Stajyer doktor ünvanı verilir.
Stajyer doktorların da bulunduğu polikliniktir. 3. ve 4. Sınıf tıp öğrencilerine Stajyer doktor ünvanı verilir.

Çözüm
Sanırım tıp öğrencileri de burada pratik eğitim alıyor hasta görüyor.
Anladım, tek farkı stajyer doktorlarda ekstra bulunuyor odada. Onlara da randevu alsam bir sorun olmaz benim için o zaman.

Yanlış anlamadım değil mi? Uzman doktorun yanında mı bulunuyor stajyer doktorlar veya direkt kendileri mi oluyor?

Son düzenleme: