xBN

Yetkin
Yeni başlayacağım, ECG Spor 30 kg dambılını buldum ama çok kaba ve büyük, diğer tarafta bütçe yükseltilip Decathlon 20 kg dambılı var. Hangisi tercih edilmeli? Büyük olması sorun yaratır mı?

Yeni başlayacağım, ECG Spor 30 kg dambılını buldum ama çok kaba ve büyük, diğer tarafta bütçe yükseltilip Decathlon 20 kg dambılı var. Hangisi tercih edilmeli? Büyük olması sorun yaratır mı?
20 kg rahatlıkla yeterli, belki sırt çalışırken yetersiz gelebilir fakat doğru formda yavaş tekrarlarla salınımsız bir şekilde çalışıldığı zaman yetecektir.
Şahsen kendim alacak olsam bu tarz setlere bakardım;

Özellikle 2. ürün fazlasıyla yeterli hem çeşitlilik hem ağırlık olarak.
Ürün yorumları pek önemli değil Amazon olduğu için rahatlıkla iade edebilirsiniz beğenmeseniz bile.

Yeni başlayacağım, ecg spor 30 kg dambılını buldum ama çok kaba ve büyük, diğer tarafta bütçe yükseltilip Decathlon 20 kg dambılı var. Hangisi tercih edilmeli? Büyük olması sorun yaratır mı?

Homegym fikri özellikle büyükşehirlerde çok mantıklı geliyor. 2-3 aylık salon parasına evime sonsuza kadar gym açarım diyorsunuz. Ama bir yerden sonra inanılmaz sıkıyor. Özellikle yeni başlayan biri için spor salonu çok daha mantıklı, ayrıca yeni başlayacağınız için hareketleri de gösterirler. Bilmeden yapıp felç bile kalabilirsiniz.