Because The Internet 24

Çalışkan
Eğlenceli olduğu sürece her türe bakabilirim. Oynayıp keyif aldığınız oyunları yazabilirsiniz. Klasiklerin hepsini oynadım, şimdiden belirteyim. Half Life, Max Payne vb. onlarcasını. Daha az bilinen tavsiyeler tercihimdir.

Eğlenceli olduğu sürece her türe bakabilirim. Oynayıp keyif aldığınız oyunları yazabilirsiniz. Klasiklerin hepsini oynadım, şimdiden belirteyim. Half-Life, Max Payne vb. onlarcasını. Daha az bilinen tavsiyeler tercihimdir.

Ne tarz bir oyuncusun? Klasiklerin hepsini oynadım deyip örnek verdiğin Half-Life Max Payne ise demek ki daha çok hikayesi iyi oyunları seviyorsun. Ama mesela Skyrim de klasiklerin iyi oyundur fakat RPG sevmiyorsan sana gitmez.

Ne tarz bir oyuncusun? Klasiklerin hepsini oynadım deyip örnek verdiğin Half-Life Max Payne ise demek ki daha çok hikayesi iyi oyunları seviyorsun. Ama mesela Skyrim de klasiklerin iyi oyundur fakat RPG sevmiyorsan sana gitmez.
Oblivion, Skyrim dışında bir oyununu oynamadım. İkisinide hatırı sayılır bir süre oynadım diyebilirim. RPG türüne ayılıp bayılmıyorum ama Cyberpunk 2077 ye bayılmıştım.

Oyun oynayıp keyif aldığım kategriden tavsiye vereceğim God of War serisine bakmanı tavsiye ederim eğlenceli olup olmayacağı senin zeckine göre değişir tabikide.