melez

Gelişen
Merhaba, bir anda telefonumun şebekesi tamamen kesildi. Yaptığım sorgulamada aşağıdaki sonucu gördüm.

Cihazım Türkiye kayıtlı, orijinal faturası da mevcut. Benzer bir durum yaşayan veya bunun neden kaynaklanabileceği hakkında bilgisi olan var mı? Nasıl çözebilirim?

IMEI xxxxxxxxx
Durum
EHK m.50/11 Kapsamında Geçici Kısıtlanan IMEI
Kaynak
--
Sorgu Tarihi
30/07/2026
Marka/Model
Üretici: Xiaomi Communications Co Ltd, Pazar Adı: Xiaomi 12 Lite, Marka:XIAOMI, Model Bilgileri: 2203129G

Bu Konu Sanırım Yargıtay Kararı İle Çözülecek
Diğer düzenleme 6 ay ertelenmiş dün BTK tarafından bakalım buna da erteleme gelecek mi?

Geçmedi ama açılmayacak gelecek ay belli olur.
24 saat içerisinde çok kez hat sim kart çıkartıp farkl simkart taktınız mı

Bende 7-8 adet sim kartımı sim 2 yuvasına takıp çıkarttım. sonraki günün akşamı şebeke gitti sonrasında hemen e devletten imei sorgulaması yaptım farklı günlerde 2 sefer "ehk m.50/11 kapsamında kapatılan imei" bilgisi aldım. 120 BTK çağrı merkezini aradım durumu izah ettim Cihaz benim faturası mevcut hatlarda benim e devlette yazıyor diyorum Türkcel 6 Vodafone 6 Türktelekom 6 olmak üzere 18 hat sahibi olma hakkımız var yani hatları kullanabilmek için 18 tane telefonum mu olması lazım? Dİyorum ki en azında bana 24 saat içersin x kadar sim kart takabilirsiniz deyin diyorum 1 haftadır tek simkart ile idare ediyorum sizler nasıl sorun yaşadınız

Bende 7-8 adet sim kartımı sim 2 yuvasına takıp çıkarttım. sonraki günün akşamı şebeke gitti sonrasında hemen e devletten imei sorgulaması yaptım farklı günlerde 2 sefer "ehk m.50/11 kapsamında kapatılan imei" bilgisi aldım. 120 BTK çağrı merkezini aradım durumu izah ettim Cihaz benim faturası mevcut hatlarda benim e devlette yazıyor diyorum Türkcel 6 Vodafone 6 Türktelekom 6 olmak üzere 18 hat sahibi olma hakkımız var yani hatları kullanabilmek için 18 tane telefonum mu olması lazım? Dİyorum ki en azında bana 24 saat içersin x kadar sim kart takabilirsiniz deyin diyorum 1 haftadır tek simkart ile idare ediyorum sizler nasıl sorun yaşadınız

Son düzenleme: