BirForumcuKişi
Üstün
Ehliyet yazili sınavından kaldım. Giriş hakkim var mi yoksa tekrar giriş ücretini yatirmali miyim?
Türkiye'de evet hocamYsni yazılıdan kaldım bir kere daha ücret yatırmak lazım değil mi?
Katılıyorum. Ben yalnızca ilkyardım çözerek girmiştim. Alanım mekanik olduğu için kalanlara hiç bakmadım.Sen beni dinle sinavdan onceki gun calis. Tek seferde gecmistim bu tur videolari sinavdan onceki gun izledim 10 dakika sonra cikmistim sinavdan. 80 aldim. xD
Türkiye'de evet hocam
Katılıyorum. Ben yalnızca ilk yardım çözerek girmiştim. Alanım mekanik olduğu için kalanlara hiç bakmadım.
Direksiyon ve yazılı için ayrı ayrı 4 hakkın var birlikte değil. Bu arada usta öğreticiden çalışıp nasıl kazanamadım çok şaşırdım. Soruları tam okumadan mı işaretledin paso ne yaptın?
Geçmiş olsun umarım ciddi bir durum yoktur.Abim trafik akzası geçirdi sınavdan önce motorla aklım onda kaldı.
Geçmiş olsun umarım ciddi bir durum yoktur.
Ben usta öğreticiden ilk yardım, cenk hocadan motor çalıştım, üstüne bir de sürücü kursundaki derslere de gittim. Boş dönemimdeyim diye bu kadar üstüne gittim, bu kadar çalışmaya gerek yok normalde. Çıkmışları da çözerek 92 aldım ben. Sana tavsiyem usta Öğreticiden/Cenk hocadan tüm konuların videolarını izlemen ve bulduğun her türlü çıkmışı çözmen.
Yok hocam ciddi bir şey yok Allah'tan arkadası var mıs bacagı zedelenmiş bir küçük bacagna dikiş atıldı bir de motorun sol plastiğ kırıldı alahtan önemli bir şey yok abimde zaten kazadan sonra haklı olarak motoru satmaya karar verdi bir şey diyemeyeceğim benim de zaten 18e 5 ay var yıl basından önce su ehliyeti alayım ders parası ve devlete vergi ödemeyim araba ehliyeti alacağım zaman.