Yaklaşık 1 saat önce babamın kendi aracıyla markete gidicektim. Ehliyetim yok. Yolda giderken yolun ortasında park edilen araçların arasından başka bir araç çıktı hızım 60km/s falan görmedim ve girdim. O araba ve bizim araba pert oldu. Ancak ikimizde de bir şey yok benim biraz kolum ağıyor karşıda bir şey yok. Araçta AirBag açmadı.
Aracın aynı zamanda kaskosu ya yok. Karşı taraf sorun değil de bana bir tutanak yazarlar mı?
Suçlu kim sen mi o mu? Trafik polisini çağırıp zabıt tuttunuz mu?
Çağırdıklarında sana zaten ehliyetsiz çıkmanın cezası kesilecek bu 1.
2. Sen suçluysan adamlara ödemede bulunman gerekecek sanırım çünkü Kasko olduğu zaman Kasko firmaları karşılıklı karşılıyorlar. Küçük bir şey olsa sigortayı bozdurmak mantıklı diyeceğim de arabanın tampon vefatı vermiş.
Suçlu karşı tarafsa arabanız için gerekli işlem onlardan tazmin ettirilecektir.
Suçlu kim sen mi o mu? Trafik polisini çağırıp zabıt tuttunuz mu?
Çağırdıklarında sana zaten ehliyetsiz çıkmanın cezası kesilecek bu 1.
2. sen suçluysan adamlara ödemede bulunman gerekecek sanırım çünkü kasko olduğu zaman kasko firmaları karşılıklı karşılıyorlar. Küçük bir şey olsa sigortayı bozdurmak mantıklı diyeceğim de arabanın tampon vefatı vermiş.
Suçlu karşı tarafsa arabanız için gerekli işlem onlardan tazmin ettirilecektir.
İki taraf ta suçlu ben sürat yaptım o yolu kontrol etmeden önüme atladı. Ben vurdum karşı araba elektrik panosuna girdi. Adamda bir şey yok. Eğer elektrik kesik olmasaydı araba alev alabilirmiş.
İki taraf ta suçlu ben sürat yaptım o yolu kontrol etmeden önüme atladı. Ben vurdum karşı araba elektrik panosuna girdi. Adamda bir şey yok. Eğer elektrik kesik olmasaydı araba alev alabilirmiş.
Şuraya gitmek olsun buraya gitmek olsun. Ehliyetin olmadan geçme o direksiyonun başına. Arabaya çarpmak yerine birine çarpsan ne olacaktı, nasıl verecektin hesabını? Polis gelmişse yemişsindir ehliyetsizlikten cezayı bana kalırsa yemelisin de. Geçmiş olsun.
Şuraya gitmek olsun buraya gitmek olsun. Ehliyetin olmadan geçme o direksiyonun başına. Arabaya çarpmak yerine birine çarpsan ne olacaktı, nasıl verecektin hesabını? Polis gelmişse yemişsindir ehliyetsizlikten cezayı bana kalırsa yemelisin de. Geçmiş olsun.
Linçlemek için atmadım o mesajı, bana göre hatanın büyük kısmı sizde. O yüzden tavrımı sert bir biçimde belirttim. Ama baya sertleşmişim, özür dilerim. Geçmiş olsun, aileniz ile bu durumu görüştünüz mü?
Linçlemek için atmadım o mesajı, bana göre hatanın büyük kısmı sizde. O yüzden tavrımı sert bir biçimde belirttim. Ama baya sertleşmişim, özür dilerim. Geçmiş olsun, aileniz ile bu durumu görüştünüz mü?