megatronn

Üstün
Yer
Vice City
Bugün memlekete giderken Gaziantep civarında plakasız bir BMW bir anda egzoz açarak basmaya başladı. Bizi teğet geçti çaprazımızdaki golfe çok pis girdi. Adam sarhoştu sanırım indi arabasını yumruklamaya başladı. Babam direksiyonu kırmasaydı bize de çarpıyordu. Golfun gözümüzün önünde yandaki korkuluklara girdiğini gördüm. Allah'tan içinde 2 kişi vardı arka koltukta biri olsaydı sağ kalacağını düşünmüyorum. Hala elim ayağım titriyor. İki arabada pert olmuştur çok hızlıydı çünkü. Bir maganda yüzünden olan yolunda giden insanlara oluyor. İlk defa böyle bir olay gördüm canlı canlı ve umarım son olur. Hayatta en korktuğum şeylerden biri.

Arabasını düzgün sürenleri bu dediğimin dışında bırakıyorum da bu BMW şoförleri şaşırtmıyor. Hepsi mi maganda olur arkadaş... Büyük geçmiş olsun.

Ellerinde telefon arkada iğrenç bir şarkı eşliğinde son sürat gidiyorlar. Allah korusun yaşlılar koşamaz, çocuklar farkında olmaz. Hiç birine çarpıp vebaline girerim düşüncesi yok.

Arabasını düzgün sürenleri bu dediğimin dışında bırakıyorum da bu BMW şoförleri şaşırtmıyor. Hepsi mi maganda olur arkadaş... Büyük geçmiş olsun.

Teşekkür ederim hocam.

Ellerinde telefon arkada iğrenç bir şarkı eşliğinde son sürat gidiyorlar. Allah korusun yaşlılar koşamaz, çocuklar farkında olmaz. Hiç birine çarpıp vebaline girerim düşüncesi yok.

Çünkü beyinleri yok hocam. Oyun sanıyorlar sanki.