Detaylar
Kim cevapladı?SpeedBeast34
Üstün
Bu nedir? Gözlük lens falan kullanmak istemiyorum.
Ehliyetteki 01.06 kodu, sürücünün gözlük veya lens takması gerektiğini gösteriyor. Yani bunu alırsan, araç kullanırken gözlüğünü veya lensini takmak zorundasın. Ama bende de yazıyor o ibare aday sürücü olmadığım için çevirmede bana sormuyorlar çevirmede fazla dikkat edilmiyor ama aday sürücü ise işler değişebilir.
Ben
Yetkin
Ehliyetteki 01.06 kodu, sürücünün gözlük veya lens takması gerektiğini gösteriyor. Yani bunu alırsan, araç kullanırken gözlüğünü veya lensini takmak zorundasın. Ama bende de yazıyor o ibare aday sürücü olmadığım için çevirmede bana sormuyorlar çevirmede fazla dikkat edilmiyor ama aday sürücü ise işler değişebilir.
Aday sürücü ne oluyor? Ben aldım ehliyeti aday konumunda değilim herhalde. Çevirmede sormuyorlarsa sıkıntı olmaz değil mi gözlük veya lens takmamam.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Süre: 2 yıl; başlangıç tarihi ehliyetin verildiği/teslim edildiği gündür. Kurallar: Trafik kurallarına sıkı uyum beklenir; alkol sınırı 0.20 promil, ceza puanı üst limiti 75'tir. Bu limit 2 yıl içinde aşılırsa ehliyet iptal edilir.Aday sürücü ne oluyor? Ben aldım ehliyeti aday konumunda değilim herhalde. Çevirmede sormuyorlarsa sıkıntı olmaz değil mi gözlük veya lens takmamam.
Ehliyeti aldıktan sonra 2 yılı devirirseniz aday sürücü olmaktan çıkarsınız.
Ben
Yetkin
Teşekkürler anladım, sanırım takmam lazım ama lens kullaniyorum desem lensi cikar göster demez heralde.Süre: 2 yıl; başlangıç tarihi ehliyetin verildiği/teslim edildiği gündür. Kurallar: Trafik kurallarına sıkı uyum beklenir; alkol sınırı 0.20 promil, ceza puanı üst limiti 75'tir. Bu limit 2 yıl içinde aşılırsa ehliyet iptal edilir.
Ehliyeti aldıktan sonra 2 yılı devirirseniz aday sürücü olmaktan çıkarsınız.
SpeedBeast34
Üstün
Aday sürücü ne oluyor? Ben aldım ehliyeti aday konumunda değilim herhalde. Çevirmede sormuyorlarsa sıkıntı olmaz değil mi gözlük veya lens takmamam.
Ehliyeti yeni aldıysan 2 yıllık stajyer konumunda oluyorsun 2 yıl geçtiyse stajyerlik bitiyor zaten.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-