Hu tao

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Teyvat
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,

İş dışı bazen lazım olduğu için bir şarjlı almaya karar verdim. Profesyonel olmasını tercih ediyorum, darbeli olmasını ve brussels motor olmasını istiyorum Einhell markasını seviyorum ve bakınırken Einhell'in bu şarjlısını gördüm, alınır mı? Ya da başka bir öneriniz var mı (elektrik ve pano isindeyim iş dışı da lazım olduğu için almaya karar verdim)?

Ürün linki:

2.5 mAh batarya 1 adet ve şarj aleti var babamdan. 4 mAh ya da 5.5 mAh batarya verecek fazladan var mış verirmiş zaten Einhell'lerin bataryaları hepsine oluyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:

İş dışı bazen lazım olduğu için bir şarjlı almaya karar verdim. Profesyonel olmasını tercih ediyorum, darbeli olmasını ve brussels motor olmasını istiyorum Einhell markasını seviyorum ve bakınırken Einhell'in bu şarjlısını gördüm, alınır mı? Ya da başka bir öneriniz var mı (elektrik ve pano isindeyim iş dışı da lazım olduğu için almaya karar verdim)?

Ürün linki:

2.5 mAh batarya 1 adet ve şarj aleti var babamdan. 4 mAh ya da 5.5 mAh batarya verecek fazladan var mış verirmiş zaten Einhell'lerin bataryaları hepsine oluyormuş.
Alınır. Ben 5 sene kullandım bu modeli Vestel'de.

Ürün linki:

Hocam 2.5 Ah olmasın o? 2.5 mAh çok küçük bir değer.

Ben kısa süre önce indirimdeyken almıştım. Ev için aldım fazlasıyla yetecektir bana. İş için ne kadar iyidir bilemem ama yorumlar genelde o konuda da iyi olduğu yönündeydi. Sadece bazıları fazla yalpalama yapıyor diyor. Ama onu da bir videoda arkadaş açıklamış. Ama alıp beğenmezseniz iade edebileceğiniz bir yerden almaya çalışın yine de ne olur ne olmaz.

60 olanında tutma sapı da var o daha iyi olur mu bilemiyorum. Ev için 40 olan bile yeterli diyenler de var. 50 de 2.5 akü ile bile biraz ağır gelebilir bazılarına. Uzun süre kullanılacak ile tercih artık sizin. Ben daha önce Einhell'in hava üfleme cihazıyla birlikte 2.5 akülerinden aldığım için onunla evde 1 delik açtım şimdilik :)

Bilerek 2.5 alacağım babamda fazladan 4 ve 5.5 ah var birini Alacağım ondan bana verecek bunu alır isem