Ekolayzer program önerisi

ygzasln

Becerikli
Arkadaşlar, Asus ROG Pelta kullanıyorum. FXSound indirdim ama genel müzik için hiç uygun değil, açıkçası ben beğenmedim. Armoury Crate'de yapılan EQ ayarı müzik için daha keyifli, öte yandan ise oyunda FXSound daha iyi. Sürekli iki program arası git gel yapmak istemiyorum veyahut ben beceremedim. Önerdiğiniz bir EQ ayarı ya da bir program var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün usb c imiş. Kendi ses kartı var yani. O iş ne yazıkki üründe biter. EQ ile ciddi düzeltmeler elde edersin. Ama Keşke usb c olmayan bir versiyon alsaydın. Araya ne kadar güzel ses kartı koyarsan sonuç o kadar güzel olurdu. Ama usb c haricinde (bt u yok sayıyorum) bağlantısı olmayan cihaz neyse odur. Uzak durun bence (steelseries Dac lı versiyonlar hariç). EQ APO gibi programlar tek çaren. Mobil cihaza bağladığında durum nasıl. Mesela spotify da kaliteyi yükseltip eq ı açınca nasıl bir deneyim sunuyor. Aynı müziği aynı ayarlarla pc deki spotify dan dinle vs..

Yanlış anlama olmasın belki de cihaz güzel bir şeydir hiç kullanmadım sonuçta. Demek istediğim 32 ohm kulaklık ucundaki usb c dac ta iyi bir şeyse çok güzel sonuçlarda çıkabilir. Umarım iyi bir cihazdır ama seçenek vermiyor kendi gücü ile sınırlı. Umarım Eq programları istediğine erişmeni sağlar.

Son düzenleme:
Dolby Atmos

EqAPO.

Hocam üründen yana bir şikayetim yok kabloyla da bağlanmıyorum dongle ile bağlanıyorum. ( bir fark yaratacaksa söyliyeyim ) bundan önce de Asus rog delta 1 kullanıyordum açıkçası aman aman bir ses kaybı yaşadığımı da düşünmüyorum bir fark var ama aman aman değil.!Dediğim gibi asusun kendi programında ses farklı, fxsound da ses farklı. Gün içinde apo’yu deneyeceğim bakalım o ne performans sunucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…