Bu Windows hatası yüzünden 2 kez formatladım ve Windows sistem geri yükleme dışında çözümünü bulamadım. Yedeklemeyi unutmayın şarj kablosu çıktı ve laptop çat diye kapandığı için oluyor diye düşünüyordum az önce kendi kendine oldu, Ubuntu çatır çatır çalışırken ve Ubuntu mühendis ordusu değilken bunun böyle yapması değişik.
Parola kısmını geçsem bile herhangi bir şeye bakamıyorum çok zorluyor ve çözünürlüğü kontrol etmek için çözünürlük yazıp entera bastığımda algılamıyor. F8 ile geri yükleme ekranına girebiliyorum BIOS üzerinden veya F8 ekranından mı bakacağım?
Böyle olduğunu uygulamaları başlatamayınca anlıyorum. Yanıt vermiyorlar ve sistemi yenien başlatınca attığım videodaki gibi oluyor. Az önce ders için işim olduğundan sistem geri yükleme yaptım ve şimdi bir sorun gözükmüyor.
Bilgisayardaki hataları kaydetme ayarını açabiliyorduk ama nasıl açtığımızı hatırlamıyorum o ayarı açmak monitörde hata olunca hatayı kaydeder mi?
Realtek ve NVIDIA sürücülerindeki hata ikonu güvenli moddan mı kaynaklanıyordur?
Olay Görüntüleyicisi altında zaten bunlar kaydediliyor. Muhtemelen çöken bir şey var ya da sorunlu bir donanım. Her halükarda OG altında bunun raporu olmalı.
Bir de format atınca hangi Windows sürümünü kuruyorsun?
Olay görüntüleyicisi altında zaten bunlar kaydediliyor. Muhtemelen çöken bir şey var ya da sorunlu bir donanım. Her halükarda og altında bunun raporu olmalı.
Bir de format atınca hangi Windows sürümünü kuruyorsun?