KjPound

Üyecik
Merhaba,
Yeni 5070 Ti ekran kartı ve 1000W'lık MSI PSU aldım. Bilgisayar çalışıyor fakat ekranda Windows yükleme ekranı biraz döndükten sonra ekran kapanıyor, "no signal" geliyor. Ancak o ekran gelir gelmez DEL tuşu ile BIOS'a girebiliyorum. Dün format da attım (Güvenli modda sorun yok, formatta sorun yok, Windows'u açmıyor), RAM'leri de söktüm, internetteki kurtarma CMD kodlarını da yazdım, nafile. Problem ne olabilir? Lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin tüm bileşenlerini belirt.
İşlemci: Ryzen 5 7500
Anakart: MSI PRO A620M-E AMD A620 AM5 DDR5 6800 MHz mATX
RAM: 2x GSKILL 16GB Ripjaws DDD5 6000 MHz CL36 1.35
SSD: Samsung 990 evo 1 tb 7150/6300
Önceki ekran kartı ATLAS 4060 8gb
Şimdiki ekran kartı Asus Prime 5070ti 16gb
Önceki PSU 600w msi mag
Şimdiki PSU 1000w msi mag

Sistemi güvenli modda açıp DDU ile tüm sürücü kalıntılarını kökten temizle. Ardından bilgisayarı normal başlatıp internet bağlantısını tamamen kes Windows Update araya girip yanlış bir sürücü kurmasın. Çevrimdışıyken kendi indirdiğin en güncel 5070 Ti sürücüsünü sıfırdan kur. Yazılımsal olarak yapman ve denemen gereken tek şey bu.

Sistemi güvenli modda açıp DDU ile tüm sürücü kalıntılarını kökten temizle. Ardından bilgisayarı normal başlatıp internet bağlantısını tamamen kes Windows Update araya girip yanlış bir sürücü kurmasın. Çevrimdışıyken kendi indirdiğin en güncel 5070 Ti sürücüsünü sıfırdan kur. Yazılımsal olarak yapman ve denemen gereken tek şey bu.

Selamlar, sanırım problemi buldum. İnternete bağlı değilken ve bir nvidia sürücüsü yüklü değilken sistem açılıyor sorunsuz. Ancak son çıkan 5070ti sürücüsünü kurmaya çalıştığımda ya da windowsa güncelleştirme yaptığımda ekran gidiyor ve bir sorunla karşılaştı ve onarılamadı tarzı bir ekran çıkıyor ve windowsa giremiyor.DDU ile silip Windowsun kendine bıraktım interneti açıp onda da aynısını yaptı. Ekran kartı bozuk mu olmuş oluyor şimdi?

Böyle bir videoya denk geldim. Ben de işe yaramasa bile karşılaşacak arkadaşlar için Hayır duanızı alırım. 5070 lerin eski anakartlarda PCI gen ayarı olmadan açılamaması gibi.

Selam, sanırım problemi buldum. İnternete bağlı değilken ve bir NVIDIA sürücüsü yüklü değilken sistem açılıyor sorunsuz. Ancak son çıkan 5070 Ti sürücüsünü kurmaya çalıştığımda ya da Windows'a güncelleştirme yaptığımda ekran gidiyor ve bir sorunla karşılaştı ve onarılamadı tarzı bir ekran çıkıyor ve Windows'a giremiyor. DDU ile silip Windows'un kendine bıraktım interneti açıp onda da aynısını yaptı. Ekran kartı bozuk mu olmuş oluyor şimdi?

Başka kabloyla ya da ekran kartını arkasında ki portları denedin mi?