Ekran kartı 100, işlemci 89 derece oluyor

Bilmiyorum ben bilgisayarcıya yaptırıyorum ama kaliteli macun belli çünkü diğer laptoplarıma da ben aynı bilgisayarcıya götürüyorum.

Macun dandik MX-6 gibi kaliteli yoğun kivamli macun gerekir fan da iyi çalışmıyor profesyonele yaptırın mahalle tamircisine yaptırmayın.

Bilgisayar kaynama noktasına ulaşmış. 100 derecede su kaynıyor. Model ne? Soğutma çözümü çok iyi olmayabilir bakımalar yeni yapıldıysa.

Macun dandik MX-6 gibi kaliteli yoğun kivamli macun gerekir fan da iyi çalışmıyor profesyonele yaptırın mahalle tamircisine yaptırmayın.

Benim bilgisayarcı iyi ama diğer laptoplarım da sorun yaşamadım bu laptopta sıkıntı var

Haa o kartın base frekansı bu, benim aklıma daha güncel kartlar geldi. Bence yine de bir bakım gerekli gibi fazla ısınıyor.

Haa o kartın base frekansı bu, benim aklıma daha güncel kartlar geldi. Bence yine de bir bakım gerekli gibi fazla ısınıyor.

Zaten kenarda duran bir laptop bakım yapıldıktan sonra 3 ya da 4. açılışı bu laptopun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…