Hazır sistem bile olsa ekran kartının garantisi ayrı olur özellikle MSI 3 yıl garanti yapıyor diye biliyorum. Kartın üstünde etiketi duruyorsa seri No'sundan sorgulayabilirsin.
ASUS'ta 3 sene yapıyor.
Hazır sistem bile olsa ekran kartının garantisi ayrı olur özellikle MSI 3 yıl garanti yapıyor diye biliyorum. Kartın üstünde etiketi duruyorsa seri No'sundan sorgulayabilirsin.
Hocam garantiden önce bakımı denesem?Hazır sistem bile olsa ekran kartının garantisi ayrı olur özellikle MSI 3 yıl garanti yapıyor diye biliyorum. Kartın üstünde etiketi duruyorsa seri No'sundan sorgulayabilirsin.
Hocam valla GPU'ya bulaşmayı hiç istemiyorum şu anlık. Önceliğim işlemci sıcaklığını düşürmek. Bu şekilde kullanılamaz mı bir süre? 84'ü aşmıyor zaten top noktayla fark 15 falan. Ayrıca garanti kapsamına girer mi, aşırı ısınma?Anlamadım eğer teknik servise verip bakım yaptırayım falan dersen bence garanti duruyorsa gerek yok ya. Zaten bu durum garantiye gireceğinden bedavaya cihazı temizlettirirsin çünkü 4060 için 85 derecelere ulaşması normal değil
Garanti, aşırı ısınmaya müdahale etmek için zaten bakım yapmak zorunda kalacak dolaylı yoldan kartını temizleyip gönderecekler![]()
Hocam vallahi GPU'ya bulaşmayı hiç istemiyorum şu anlık. Önceliğim işlemci sıcaklığını düşürmek. Bu şekilde kullanılamaz mı bir süre? 84'ü aşmıyor zaten top noktayla fark 15 falan. Ayrıca garanti kapsamına girer mi, aşırı ısınma?
Boştayken:
- Sıcaklık: 47°c
- Hot spot: 56.8°c
@Ehwenisher, @erdym, @Testo Unit @Astrea Virgo
Kasa temizliği çözmez mi kesin olarak?Garanti süresi hala varsa girmek zorunda ve GPU dolaylı olarak CPU'yu ısıtıyor.
Abartıyorsunuz gibi geldi. Zaten YKS'ye hazırlanıyorum kaç senedir adam akıllı oyun bile oynamadım bu kadar kısa sürede mi paket olur bir ekran kartı?
Abartıyorsunuz gibi geldi. Zaten YKS'ye hazırlanıyorum kaç senedir adamakıllı oyun bile oynamadım bu kadar kısa sürede mi paket olur bir ekran kartı? Eki Görüntüle 266507
4-5 yıl dayandığı yazılmış.Macunun kuruması kimyasal bir olay. Oyun oynayıp oynamaman müthiş etki etmez bakım süresine.