Hocam garantiden önce bakımı denesem?

Anlamadım eğer teknik servise verip bakım yaptırayım falan dersen bence garanti duruyorsa gerek yok ya. Zaten bu durum garantiye gireceğinden bedavaya cihazı temizlettirirsin çünkü 4060 için 85 derecelere ulaşması normal değil :D

Garanti, aşırı ısınmaya müdahale etmek için zaten bakım yapmak zorunda kalacak dolaylı yoldan kartını temizleyip gönderecekler :D

Anlamadım eğer teknik servise verip bakım yaptırayım falan dersen bence garanti duruyorsa gerek yok ya. Zaten bu durum garantiye gireceğinden bedavaya cihazı temizlettirirsin çünkü 4060 için 85 derecelere ulaşması normal değil :D

Garanti, aşırı ısınmaya müdahale etmek için zaten bakım yapmak zorunda kalacak dolaylı yoldan kartını temizleyip gönderecekler :D
Hocam valla GPU'ya bulaşmayı hiç istemiyorum şu anlık. Önceliğim işlemci sıcaklığını düşürmek. Bu şekilde kullanılamaz mı bir süre? 84'ü aşmıyor zaten top noktayla fark 15 falan. Ayrıca garanti kapsamına girer mi, aşırı ısınma?

Boştayken:
  • Sıcaklık: 47°C
  • Hot Spot: 56.8°C

@Ehwenisher, @erdym, @Testo Unit @Astrea Virgo

Son düzenleme:
Hocam vallahi GPU'ya bulaşmayı hiç istemiyorum şu anlık. Önceliğim işlemci sıcaklığını düşürmek. Bu şekilde kullanılamaz mı bir süre? 84'ü aşmıyor zaten top noktayla fark 15 falan. Ayrıca garanti kapsamına girer mi, aşırı ısınma?

Boştayken:
  • Sıcaklık: 47°c
  • Hot spot: 56.8°c

@Ehwenisher, @erdym, @Testo Unit @Astrea Virgo

Garanti süresi hala varsa girmek zorunda ve GPU dolaylı olarak CPU'yu ısıtıyor. O değerler ile hala kullanmaya diretmeniz garip doğrusu.

Abartıyorsunuz gibi geldi. Zaten YKS'ye hazırlanıyorum kaç senedir adam akıllı oyun bile oynamadım bu kadar kısa sürede mi paket olur bir ekran kartı?
Ekran görüntüsü 2026-07-17 191838.webp

Macunun kuruması kimyasal bir olay. Oyun oynayıp oynamaman müthiş etki etmez bakım süresine.
4-5 yıl dayandığı yazılmış.