KS KS Köroğlu Uzman Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 472 Çözümler 3 Beğeniler 180 Yer Bolu 15 Haziran 2025 #51 845 dedi: Kullanmadan da yorum yapmıyorum ben merak etme, 10 senedir zaten eskisi gibi WattMan almıyorsun diyor herkes sanki sadece WattMan sorunu var mış gibi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız ne acaba? Size ne sorunlar çıkardı?
845 dedi: Kullanmadan da yorum yapmıyorum ben merak etme, 10 senedir zaten eskisi gibi WattMan almıyorsun diyor herkes sanki sadece WattMan sorunu var mış gibi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız ne acaba? Size ne sorunlar çıkardı?
Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.437 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.530 Yer Kocaeli 15 Haziran 2025 #52 Şu anda AMD işlemci, NVIDIA ekran kartı kombinasyonu çok iyi gibi geliyor bana.
8 845 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 5.164 Çözümler 38 Beğeniler 4.052 15 Haziran 2025 #53 Köroğlu dedi: Ekran kartınız ne acaba? Size ne sorunlar çıkardı? Genişletmek için tıkla... Çok kart var bende.
Köroğlu dedi: Ekran kartınız ne acaba? Size ne sorunlar çıkardı? Genişletmek için tıkla... Çok kart var bende.
Y Yazar olmaya calısan adam Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 18 Beğeniler 2 16 Haziran 2025 #54 Köroğlu dedi: Apple deyince aklıma geldi. Apple bence günlük kullanım ve render için en konforlusu (laptop bazında) ama oyun falan olursa olmuyor. @Yazar olmaya calısan adam Bir tek ben Edge kullanmıyormuşum. Görünce mutlu oldum bir an niyeyse. Genişletmek için tıkla... Edge fena değil ya. Microsoft hesabını kurunca Edge'de kayıtlı verilerim de yanında geliyor. Hiç ama hiç ekstradan uğraşmak istemiyorum. Rahat oluyor.
Köroğlu dedi: Apple deyince aklıma geldi. Apple bence günlük kullanım ve render için en konforlusu (laptop bazında) ama oyun falan olursa olmuyor. @Yazar olmaya calısan adam Bir tek ben Edge kullanmıyormuşum. Görünce mutlu oldum bir an niyeyse. Genişletmek için tıkla... Edge fena değil ya. Microsoft hesabını kurunca Edge'de kayıtlı verilerim de yanında geliyor. Hiç ama hiç ekstradan uğraşmak istemiyorum. Rahat oluyor.