shiedae3 73

Üstün
Fiyatlar malum çok pahalı. 2. elden 20 bine 5060 Ti 16 GB bulabiliyorum. Sizce ekran kartsız bir OEM paket alıp ekran kartını ayrı 2. elden almak mantıklı mı? Fahiş fiyatlara karşın alternatif bir yöntem olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatlar malum çok pahalı. 2. elden 20 bine 5060 Ti 16 GB bulabiliyorum. Sizce ekran kartsız bir OEM paket alıp ekran kartını ayrı 2. elden almak mantıklı mı? Fahiş fiyatlara karşın alternatif bir yöntem olabilir mi?

Sarı site vs kovala.
3 yıl önce 20K'ya toplanan 1 aylık 3060 sistemi 10K'ya almıştım komşuya, 24 kavis monitör dahil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı şekilde ikinci elde uyguna ekran kartsız hazır sistemler var. Güzel fiyata bulursan değerlendirebilirsin.

Ama hocam çoğunluk olan tutarı taksitlendirmek istiyorum.

Acaba ekran kartı kötü olan bir OEM paket alsan ve ekran kartını kutusundan çıkarmadan iade etme şansım olur mu? Ne de olsa ayrı ayrı ürünler.

Ama hocam çoğunluk olan tutarı taksitlendirmek istiyorum.

Acaba ekran kartı kötü olan bir OEM paket alsan ve ekran kartını kutusundan çıkarmadan iade etme şansım olur mu? Ne de olsa ayrı ayrı ürünler.
Genelde bütün olarak ele alıyorlar ama deneyebilirsin istersen. Araştırmanda fayda var.