Beyza

Yetkin
Yer
Kocaeli
Ekran kartımda renk değişikliğine gitmek istiyorum. Siyah olsaydı beyaza boyardım, beyaz olunca da mor yapasım geliyor. Mora boyasam nasıl durur sizce?

1740161255565.webp

Orta fan mor yan fanlar pembe olabilir. Kart ise pembe üzerine mor şeritli olabilir. Harika durur biliyor musun. Müthiş olur. Bazı yerlere beyaz çizgi de katılabilir.

@Beyza uzay montajı ne kadardır kullanıyorsun bu arada? Bende geçiş yapabilirim de tozdan boğulmasını istemiyorum sistemin açıkçası sence nasıl? Kendi sistemime uygun open-frame kasa yapacağım ama emin olamadım hala.

Pembe/mor karıştırılabilir. Renk belirlendikten sonra sosyal ekranı ile birlikte görsel bekliyoruz.

Niye böyle bir istekte bulundun anlamadım😸

Çapraz geçişli beyaz ve mor güzel olur bence.

Güzel fikir.

Orta fan mor yan fanlar pembe olabilir. Kart ise pembe üzerine mor şeritli olabilir. Harika durur biliyor musun? Müthiş olur. Bazı yerlere beyaz çizgi de katılabilir.

Tam aklımda canlanır gibi oluyor sonra bir anda gidiyor, keşke kabataslak halini görebilsem ayak üstü renklendirebilen olur mu ki, nasıl durduğunu görsek😸

Niye böyle bir istekte bulundun anlamadım😸

Güzel fikir.

Tam aklımda canlanır gibi oluyor sonra bir anda gidiyor, keşke kabataslak halini görebilsem ayak üstü renklendirebilen olur mu ki, nasıl durduğunu görsek😸

Ben o işten anlamıyorum ya. Galaxy AI destekli cihazı veya MacBook cihazı olan bir el atarsa iyi olur.

@Beyza uzay montajı ne kadardır kullanıyorsun bu arada? Bende geçiş yapabilirim de tozdan boğulmasını istemiyorum sistemin açıkçası sence nasıl? Kendi sistemime uygun open-frame kasa yapacağım ama emin olamadım hala.

Sanırım 3-4 aydır kullanıyorum, bu arada herkesin yanlış bildiği bir şeyi düzelteyim uzay montaj kasadan daha az tozlanıyor. Bir kasanın içine hapsetmediğin için ona rüzgar tüneli yaratmamış oluyorsun. Sürekli aynı kabın (kasanın) içerisinde dönen fanlar o küçük odanın içerisine toz topluyor. Çünkü onlara gelin buradan geçin demiş oluyorsun. Havayı kasanın içerisinde süzdüğün için içerisindeki tozları kasaya toplamış oluyorsun. Uzay montajda sıcaklığı istediği gibi dağıtabildiği için serin kalıyor, hem de toz toplamıyor. Biraz koruman kollaman lazım.