Ben bir tane ekran kartı aldım. Kasama sığmazsa iade alabilir miyim?
Detaylar
Kim cevapladı?Boyutlarına bakıp sipariş verseydiniz garantiye almış olurdunuz.Ben bir tane ekran kartı aldım. Kasama sığmazsa iade alabilir miyim?
Açılmış kutu ürün zarar görmez ise iade edebileceğinizi düşünüyorum.
Dostum boyutlarına baktım. Ancak önde sıvı soğutma olacak. Ondan biraz sorun olabilir. Bir de ben kutulara karşı dikkatliyimdir. Peki iade süreci nasıl oluyor?Boyutlarına bakıp sipariş verseydiniz garantiye almış olurdunuz.
Açılmış kutu ürün zarar görmez ise iade edebileceğinizi düşünüyorum.
Kafa kafaya olsa sorun olmaz bana. Ama korktum. Umarım sığar. Bir de iade süreci nasıl oluyor?Amazon iade konusunda sıkıntı çıkarmaz. Sıvı soğutma önde de olsa sığar bence. En kötü tam kafa kafaya verirler.
babaci
Üstün
İade sürecini başlatıp ürünü kutuluyorsun. Kargo gelip alıyor direkt başka bir şey yok.Kafa kafaya olsa sorun olmaz bana. Ama korktum. Umarım sığar. Bir de iade süreci nasıl oluyor?
Süper. Trendyol gibi. Onlar gelip alıyorsa süper.İade sürecini başlatıp ürünü kutuluyorsun. Kargo gelip alıyor direkt başka bir şey yok.
Yanlış bilgi: Amazon'da kapıdan iade kargo teslimat yöntemi bulunmaktadır: https://www.amazon.com.tr/gp/help/customer/display.html?nodeId=G6E3B2E8QPHQ88KF
Amazon'da böyle bir şey yok. Kaldı ki iade ettiğim ürünün ardından 16 gün geçti ve para hala gelmedi.
Hydrogen
Uzman
Hocam Amazon size iade kodu verecek sonra isterseniz kargo firmasından eve gelip almasını isteyebilirsiniz ister siz şubeye verirsiniz oradı size kalmış. Kargo sürecinin firma ile çok alakası yok.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-