MSI Afterburner'daki o sensörlerin tikini kaldır, gerçekten stutter yaptırıyor %0.1 ve %1 FPS'leri göçertiyor. Ben Valorant oynarken bırak MSI AB sensörlerini, NVIDIA Overlay bile açmıyorum. NVIDIA Overlay sadece Single Player veya casual multi oyunlarda açık kalır grafik falan köklerim işte durumu izlemek için o da. Test yaparken de Cap Frame X kullanıyorum, testler için Riva Tuner Statistics kullanıyor maalesef ama test sonrası memnun kaldığımda Vaslorant/CS2 gibi oyunlarda MSI AB tikleri ve NVIDIA overlay kapalıdır. Her şey rayına oturtana kadar, ölçüm programları sonrasında açık kalınca oyunu sapıttırıyor.
Peki bir şey söyleyeceğim bu konu cidden ilgimi çekti, ama insanların o yönde gitmesini istemem çünkü bu cidden legal bir hile gibi bir şey oldu. Sen de duruma nasıl mesela Valorant oyunu bana ilk 3 dakika sorun yaratmadı ama daha sonra ararda oyun acıldıktan hemen sonra Van -xx rakamları çıkıyor değişerek, yani TickRate radarına takılıyorum dolasıyla sanki bağlantıda bir sorun var gibi atıyor beni oyundan komple, ama oyun içinde x2 hızında gidiyordum, karşımdakiler tepki veremedi haha...Tuhaftı yani. Ban yememek için kapattım. Çünkü MSI Afterburner en azından lisanslı bir uygulama 3. taraf olsa bile. Lakin o uygulama sadece geliştirici