Grimoire Weiss 42

Yetkin
Makaleler
2
Yer
Burdur
ASUS STRIX GTX 1080 için birisi yazmış.
10 bin TL değerinde olduğunu iddia ettiği "Lenovo P11 2nd Gen TB350FU 100Hz ekran DolbyAtmos sesli güçlü işlemcili sekiz çekirdek MediaTek HelioG99 ve 6 GB RAM'li Android 14" tablet teklif etmiş. Birebir mesajından alıntı. Sizce ne demeliyim satılır mı bu?

O tablet en fazla 5.000 TL eder, hadi taş çatlasın 5.500 TL olsun. Sıfırı bile 10.000 TL değil. İşlemcisi berbat ve güncelleme almıyor. Android 12 de kalmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Ederi 10K olsa neden 1080 ile takas etsin mantıken? Gider daha üst ve güncel kartlarla takas ederdi öyle olsa. Değmez.
Ben de aynı kanaatteyim hocam.

Ekran kartın 4 lira eder, tablet kaç para eder bilmiyorum ama 10 bin edeceğini hiç sanmıyorum.
Hocam ben şahsen kullanıyorum diye 5700'lük teklifi reddettim. Param olursa yükseltirim diye ilana koymuştum.

Yanıtlar için hepinize teşekkür ederim. RX 6600 falan teklifi gelseydi keşke.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
5700 lira veren birisine satmadıysan sen bilirsin, o kadar da açgözlü olmamak lazım aslında.
Kullanıyorum. Üstünü tamamlayamam.

5700'e almak isteyen açık konuşmak gerekirse biraz enayi biriymiş, keşke o fiyata satsaydınız.
VK da FPS olarak iyi hocam test sonucunu atabilirim. Ama dediğim gibi daha iyisini almak için bütçe yok. Daha çalışmaya da başlamadım. Bakalım ne yapacağım. Zaten 1080p oynadığım için işimi fazlası ile görüyor.

Şöyle bir düzeltme de yapayım. Anakart değişeceğim için çoklu ekran kartı takmak istiyorum zaten. Öncede de laptop kullanırken Intel+AMD bir laptopdu. Bir uygulama vardı isminden tam emin değilim ama logosu tanıdık geldiği için Aster Multiseat dir "galiba" diyorum. Kardeşim yanımdaki VGA monitörde Stick Fight oynuyordu 2D oyun ben ise Portal 2 oynuyordum. Aynı şeyi kendi bilgisayarımda da yapabiliriz galiba. Kısacası hoşuma gittiği için fiyatta ısrarcılık ediyorum çünkü verdiğim değer yüksek ama bana kalırsa ilerdeki sistemim için ikinci ekran kartı olucak.

Son düzenleme: