Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Konudan bagimsiz fanlarin yonu yanlis. Su an egzoz olarak calisiyorlar. Bu tur kasalarda yana ve alta takilan fanlar intake gorevi gorecek sekilde konumlandirilmali.
Konuya donecek olursak problem olmaz.
İade sebebi mi bilmiyorum ama evet yakın. Fanların doğrudan önünde büyük bir engel varsa, hava akışı yeterince sağlanamayabilir ve kasa içi sıcaklıklar artabilir. Ekran kartı ve kasa fanlarının sıcaklıklarını HWMonitor gibi programlarla takip edin. Eğer sıcaklıklar yüksek ve performans düşüyorsa o zaman işler değişir. Şimdilik iade zorunlu değil ama ileride sorun yaşarsanız değerlendirebilirsiniz.
- Makaleler
- 4
Bu tarz kasaların direkt hava akışı sorunu var zaten. Bu kasa sırf görüntü için alınmalı, yoksa ısının dağıtılması konusu zaafiyeti oluyor. Fan sürtmediği sürece sorun yok ama klasik fanı önde olan kasalarda daha iyi soğutma performansı elde ederdiniz. Kasa fanları, hem işlemci hem de GPU'nun daha düşük sıcaklıkta veya fan devrinde çalışmasını sağlayabiliyor.İade sebebi mi bilmiyorum ama evet yakın. Fanların doğrudan önünde büyük bir engel varsa, hava akışı yeterince sağlanamayabilir ve kasa içi sıcaklıklar artabilir. Ekran kartı ve kasa fanlarının sıcaklıklarını HWMonitor gibi programlarla takip edin. Eğer sıcaklıklar yüksek ve performans düşüyorsa o zaman işler değişir. Şimdilik iade zorunlu değil ama ileride sorun yaşarsanız değerlendirebilirsiniz.
- Makaleler
- 50
Konudan bagimsiz fanlarin yonu yanlis. Su an egzoz olarak calisiyorlar. Bu tur kasalarda yana ve alta takilan fanlar intake gorevi gorecek sekilde konumlandirilmali.
- Makaleler
- 4
Dikkatli bakmamıştım, dışarı bakıyorlar dediğiniz gibi.Konudan bagimsiz fanlarin yonu yanlis. Su an egzoz olarak calisiyorlar. Bu tur kasalarda yana ve alta takilan fanlar intake gorevi gorecek sekilde konumlandirilmali.