EaglePaw46

Çalışkan
Selam arkadaşlar, ASUS B450M K II anakart, NZXT H9 Elite ve RX 9070 XT ekran kartını montajladım ancak ekran kartının tam oturduğu yönünde şüphelerim var çünkü vida delikleri kasa yatay haldeyken denk gelmedi, dikey konumdayken denk geldi. Klips kapalı ve görüntü alıyorum, görselleri de bırakıyorum.

IMG_9782.webp

IMG_9780.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, ASUS B450M K II anakart, NZXT H9 Elite ve XFX mercury 7900 XTX ekran kartını montajladım ancak ekran kartının tam oturduğu yönünde şüphelerim var çünkü vida delikleri kasa yatay haldeyken denk gelmedi, dikey konumdayken denk geldi. Klips kapalı ve görüntü alıyorum, görselleri de bırakıyorum.

Eki Görüntüle 166679

Eki Görüntüle 166680

Eğer mandal kapanmissa vida sikabiliyorsan dışarıdan tam oturmuştur oturmasaydi yüksekte kalırdı.

Kasa dikey konumdayken kart kendini biraz aşağı çekiyor, bu yüzden yatay şekildeyken oturmamış olabilir. Vidayı sıkıp, sıkıntısız görüntü alıp kullanabiliyorsan şüphelenmeye gerek yok.

Teşekkürler.
Eğer mandal kapanmissa vida sikabiliyorsan dışarıdan tam oturmuştur oturmasaydi yüksekte kalırdı.

Yüksekte kalırdı dediğiniz tam olarak nasıl hocam?

Kasa dikey konumdayken kart kendini biraz aşağı çekiyor, bu yüzden yatay şekildeyken oturmamış olabilir. Vidayı sıkıp, sıkıntısız görüntü alıp kullanabiliyorsan şüphelenmeye gerek yok.

Sanıyorum boşa evham yapıyorum zaten birkaç gün duracak bu anakart üzerinde MSI X870E tomahawka takacağım. Cevaplarınız için teşekkürler.

Teşekkürler.

Yüksekte kalırdı dediğiniz tam olarak nasıl hocam?

Sanıyorum boşa evham yapıyorum zaten birkaç gün duracak bu anakart üzerinde MSI X870E tomahawka takacağım. Cevaplarınız için teşekkürler.

Arka kasada ona 2 vida atiyorsunuz ya normalde tam otursa vida yerine sıfır olur oturmazsa sıfır olmaz.

Arka kasada ona 2 vida atiyorsunuz ya normalde tam otursa vida yerine sıfır olur oturmazsa sıfır olmaz.

Kasa yatay konumda iken ekran kartı delikleri yukarıda kalıyordu ancak kasayı dikey hale getirince sıfıra sıfır oldu tam. Eğer kastettiğiniz ekran kartı ile soket arasında boşluk oluşması ise iki durumda da yoktu.

Dosya Ekleri

• IMG_9765.webp
    IMG_9765.webp
    2,8 MB · Görüntüleme: 63