Bunun gibi bir şey mi?

1752790816016.webp

70 yazan GPU sıcaklığı. Fan Control uygulaması.

Konu 'AIDA64 OSD panel tasarımı nasıl yapılır?' https://techolay.net/sosyal/konu/aida64-osd-panel-tasarimi-nasil-yapilir.122392/ eğer istediğin tasarımı yapıp 3. monitöre sabitlersen, her açılışta otomatik kilitli bir şekilde o ekrana gelir, uğraşmamış olursun.

Hocam Custom panel yapmakla uğraşamadım sistemle uyumlu olsun diye renkleri düzenledim sadece. Bence hoş oldu. Ama bu AIDA64'ü kapatınca OSD ekranı da kapanıyor. Bu programda çarpıya basınca aşağıya almayı ayarlayamıyor muyuz?

1752833649258.webp

Hocam Custom panel yapmakla uğraşamadım sistemle uyumlu olsun diye renkleri düzenledim sadece. Bence hoş oldu. Ama bu AIDA64'ü kapatınca OSD ekranı da kapanıyor. Bu programda çarpıya basınca aşağıya almayı ayarlayamıyor muyuz?

Eki Görüntüle 164434
Ayarlanıyor, ben sistem tepsisine yolladım uygulamayı başlangıçta. Bilgisayar yanımda değil tam konumunu söyleyemiyorum ne yazık ki ama arka planda çalıştır gibi bir seçenek vardı.
Bahsettiğim osd sensor panel için geçerli ama bu senin yaptığını hiç denemedim. Direkt uygulamadan pencere olarak çektin sanırım.

Ayarlanıyor, ben sistem tepsisine yolladım uygulamayı başlangıçta. Bilgisayar yanımda değil tam konumunu söyleyemiyorum ne yazık ki ama arka planda çalıştır gibi bir seçenek vardı.
Bahsettiğim OSD sensor panel için geçerli ama bu senin yaptığını hiç denemedim. Direkt uygulamadan pencere olarak çektin sanırım.

Buldum hocam genel sekmesindeymiş direkt.
1752835130139.webp

Bahsettiğim OSD sensor panel için geçerli ama bu senin yaptığını hiç denemedim. Direkt uygulamadan pencere olarak çektin sanırım.

Alttaki mesajı şimdi gördüm. AIDA64'ü açınca üstte çıkan OSD'ye basıp yapılandır dedim sadece.