Ekran kartı kasaya takılı iken ekran hiç gelmiyor ve anakartımda VGA ışığı kırmızı yanıyor. Bazı durumlarda (sebebini henüz anlayamadım) bilgisayar açılıyor ancak eğer NVIDIA sürücüsü yüklü ise farede kasmalar yaşanıyor ve yaklaşık 10 saniye içinde kendini yeniden başlatıyor. Ekran kartını çıkarttığım zaman bilgisayarı sorunsuz kullanabiliyorum. Ekran kartı takılı (bir şekilde siyah ekran gelmedi diyelim) masaüstüne eriştim ve NVIDIA sürücüsü kurulu değilse herhangi bir fare kasması ve kendini yeniden başlatma yaşanmıyor ancak yeniden başlatırsam çoğunlukla yine siyah ekran ve kırmızı VGA ışığında kalıyorum. Ekran kartının fanları düzgün bir şekilde çalışıyor. Farklı NVIDIA sürücüleri denedim. DDU ile silip denedim. Aklıma gelmeyip de atladığım yerler olabilir sorularınız üzerine daha detaylara inebiliriz. Şimdiden çok teşekkürler.
Bir de atladığım bir detay olmuş. Artık tesadüf de denk mi geldi bilemiyorum ama bazen USB'leri çıkarttığım zaman siyah ekrana düşmeden açılıyor bilgisayar ama bunun sürekliliği yok. Yani USB yok demek bilgisayar açılacak demek değil. Çoğunlukla zaten hiçbir USB takılı olmadan çalıştırıyorum.
Güncelleme: Farklı kartla denedim ve aynı sorun devam ediyor. PSU ile alakalı bir arıza sanırım. Garantiye yollayacağım.