R ramazandeveli Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 503 Çözümler 1 Beğeniler 279 Yer ANKARA/ BATIKENT 18 Haziran 2025 #11 Şahin dedi: 5 dakikalık FurMark testinde 79'dan 72'ye düştü termal pedleri sökünce. Sizce bu normal mi? Termal pedsiz kullanacağım artık. Sizce doğru mu yapıyorum? Sadece termal macun yeniledim. Eki Görüntüle 155670 Genişletmek için tıkla... Aynı anda GPU-Z açın. Sensörü tıklayın, tekrar bakın. Hatta resim atın beraber bakalım.
Şahin dedi: 5 dakikalık FurMark testinde 79'dan 72'ye düştü termal pedleri sökünce. Sizce bu normal mi? Termal pedsiz kullanacağım artık. Sizce doğru mu yapıyorum? Sadece termal macun yeniledim. Eki Görüntüle 155670 Genişletmek için tıkla... Aynı anda GPU-Z açın. Sensörü tıklayın, tekrar bakın. Hatta resim atın beraber bakalım.
Uyuyan Sincap Bilgin Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.302 Çözümler 7 Beğeniler 3.154 18 Haziran 2025 #12 Şahin dedi: Sadece VRAM lere prd taktım sıcaklıklar aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam firma her nereye ped koyarsa sizde oraya koyun. Bu sıcaklık düşüşü yeni macundan dolayı zaten padlerin ısısı çekirdek ısısına etki etmez çoğunlukla. Ederse 1 belki 2 derece eder. Çünkü ped ısıyı bakır gibi direkt iletmez.
Şahin dedi: Sadece VRAM lere prd taktım sıcaklıklar aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam firma her nereye ped koyarsa sizde oraya koyun. Bu sıcaklık düşüşü yeni macundan dolayı zaten padlerin ısısı çekirdek ısısına etki etmez çoğunlukla. Ederse 1 belki 2 derece eder. Çünkü ped ısıyı bakır gibi direkt iletmez.