Ekran kartı yamuk duruyor, ne yapılmalı?

yigitv99

Uzman
Yer
Samsun
Ekran kartım yamuk duruyor gibi, bayağı kaldırınca çok kalkık oluyor ama bana sarkık geliyor nedense. Vidalar falan her şeyi tam yapılmış, bu soğutucuyu taktıktan sonra dikkatimi çekti. Ne yapmalıyım?

Ekran kartınızın modeli nedir, çok rahatsız oluyorsanız altına destek koyabilirsiniz.

Ekran kartınızın modeli nedir, çok rahatsız oluyorsanız altına destek koyabilirsiniz.

3060 2 fanlı, hocam normalde dikkatimi çok çekmedi. Önceden yakın zamanda söktüm soğutucu için. Hem bu bir de PC'de lag oluyor. Valorant'ta oyundan atması falan, FC 26'ya girerken masaüstüne attı bir kere. Bir sürü logo oldu, FC 26. Yani driver falan güncelledim de şu an öyle pek bir şey yok ama bu durum canımı sıkıyor.

Bana mı sadece normal gibi geldi?
Fotoğraf biraz normal gösteriyor, 2 tane attım da 1 tanesi gelmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 3080 bile yamuk durmuyorsa bu hiç duramaz. Normal duruyor. Anakartınız yamuk olabilir belki milimlik olabiliyor genelde. Vidalama yüzünden.

Benim 3080 bile yamuk durmuyorsa bu hiç duramaz. Normal duruyor. Anakartınız yamuk olabilir belki milimlik olabiliyor genelde. Vidalama yüzünden.
Anakarttan anakarta değişiyor o, benim 3080'i bıraksam kasaya değecek şekle geliyor.

İçiniz rahat edecekse sizde 2 iskambile çözersiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…