Detaylar
Kim cevapladı?Miles Upshur 17
Üstün
Ekran kartınızın modeli nedir, çok rahatsız oluyorsanız altına destek koyabilirsiniz.
Bana mı sadece normal gibi geldi?
Ekran kartınızın modeli nedir, çok rahatsız oluyorsanız altına destek koyabilirsiniz.
3060 2 fanlı, hocam normalde dikkatimi çok çekmedi. Önceden yakın zamanda söktüm soğutucu için. Hem bu bir de PC'de lag oluyor. Valorant'ta oyundan atması falan, FC 26'ya girerken masaüstüne attı bir kere. Bir sürü logo oldu, FC 26. Yani driver falan güncelledim de şu an öyle pek bir şey yok ama bu durum canımı sıkıyor.
Fotoğraf biraz normal gösteriyor, 2 tane attım da 1 tanesi gelmiş.
Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraf biraz nornal gösteriyor 2 tane attımda 1 tanes gelmiş.
Bence normal hocam, bir sorun gözükmüyor. Çalışmasında vs. bir sorun yoksa oynamaya gerek yok bence.
Bir de bu açı.
Haluk Albayrak 51
Üstün
Soldaki vidaları gevşetip kartı biraz kaldır sonra tekrardan sık. 2 fanlı kartta sarkma olmaz genelde.
Gorkemkoc2 36
Uzman
Aradaki mesafeyi ölçebilirseniz ayarlanabilir destek baskısı yapıp gönderelim. Kargoyu ödeseniz yeterli. Maksat işiniz görülsün.
oğuz sasi 85
Üstün
Benim 3080 bile yamuk durmuyorsa bu hiç duramaz. Normal duruyor. Anakartınız yamuk olabilir belki milimlik olabiliyor genelde. Vidalama yüzünden.Ekran kartım yamuk duruyor gibi, bayağı kaldırınca çok kalkık oluyor ama bana sarkık geliyor nedense. Vidalar falan her şeyi tam yapılmış, bu soğutucuyu taktıktan sonra dikkatimi çekti. Ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 274775
Anakarttan anakarta değişiyor o, benim 3080'i bıraksam kasaya değecek şekle geliyor.Benim 3080 bile yamuk durmuyorsa bu hiç duramaz. Normal duruyor. Anakartınız yamuk olabilir belki milimlik olabiliyor genelde. Vidalama yüzünden.
İçiniz rahat edecekse sizde 2 iskambile çözersiniz bence.
Yeni konular
-
-
-
Çözüldü SSD ve HDD'nin hangi porta takılı olduğu nasıl anlaşılır?
- yusfucuklar321
-
-
-
-