Ekran kartına nasıl overclock yapabilirim?

Mera etme bozamazsın kartı, çekirdeği 65 MHz artır bellekleri de 15000'e çekmeyi dene. Patlarsa bellekten patlar 14800'e düşürürsün. Test için de Battlefield kullanabilirsin.

Bahsettiğiniz yöntemi denedim, GPU arttırılmış saat hızını adım adım 2085'e kadar çıkarttı, en sonunda 1775 MHz'ye indirip bıraktı. 2085 MHz sağlıklı olmadı mı acaba kartım için?

Sisteminiz için en kararlı ayarı otomatik yaptığında dolayı, tüm MHz'leri tek tek deniyor. 2095'e kadar çıkıp nerede stabil olacaksa o seviyeye kadar ayarlıyor voltaj ve MHz değerini. Bu ayarları kaydedip OCCT uygulamasıyla stabilize testi yaptırın yarım saatlik. Hata almazsanız bu şekilde kullanın. Tabii manuel olarak daha fazla hız aşırtma yapmak istemiyorsanız.

Zaten yapabileceğinin en iyisini yapıyor demedin mi? Madem bu MHz'ler stabilse manuel olarak daha da üzerine çıkmaya luzüm yok. Vardır GPU Tweak'ın bir bildiği.

Zaten yapabileceğinin en iyisini yapıyor demedin mi? Madem bu MHz'ler stabilse manuel olarak daha da üzerine çıkmaya luzüm yok. Vardır GPU Tweak'ın bir bildiği.
Evet yapabileceğinin en iyisini yapıyor makul seviyede.. Daha iyisini manuel olarak yapabiliyorsun voltajı clock hızını vs Recep hoca'nın anlattığı şekilde uygulayarak. Bu en kaçamak OC yaptırma şekli... Yine de OCCT testini mutlaka yap Hata alıp almadığını gözlemle.

Teşekkür ederim değerli bilgiler için.

Bu arada lütfen şu profil resmini değiştir ya çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…